Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Στην τεχνική ηγεσία του Αίολου ο Δημήτρης Τσιγαρίδας


Μια ημέρα μετά την λύση της συνεργασίας με τον Λάκη Αναστασόπουλο, ο Αίολος βρήκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Τσιγαρίδα τον αντικαταστάτη του.
Μετά από μια επιτυχημένη παρουσία 3,5 ετών στην ομάδα της Ποταμιάς, η οποία συνδυάστηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου, παρουσία στα μπαράζ και αγωνιστική άνοδο των Μεγαλοχωριτών ο 46χρονος προπονητής επιστρέφει στον πάγκο των «κιτρινομπλέ». Υπήρξε κατά το παρελθόν ποδοσφαιριστής της ομάδας και προπονητής της την περίοδο 2002-2003. Επιπλέον έχει καταγράψει σημαντικές προπονητικές επιτυχίες στον πάγκο του Απεραντιακού, έχει προπονήσει  με επιτυχία την ομάδα της Μυρίκης και συλλόγους της Αθήνας(Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης και Αίαντας Ταύρου). Είναι και ενωσιακός προπονητής.

Το δελτίο τύπου του Α.Σ. Αίολος αναφέρει τα εξής:

Ο Α.Σ. Αίολος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Δημήτρη Τσιγαρίδα.

    Τις δύο πλευρές τις συνδέουν καλές και κακές στιγμές. Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας διετέλεσε παίκτης της ομάδας του Αίολου για τέσσερα χρόνια στην αρχή της ποδοσφαιρικής του πορείας. Κατά την περίοδο που ο κ. Τσιγαρίδας ήταν προπονητής της Ποταμιάς συνέβησαν κάποια περιστατικά τα οποία δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει.  Η διοίκηση της ομάδας ουδέποτε ήταν υπέρ τέτοιων γεγονότων  και αυτό το αποδεικνύει έμπρακτα με την πρόταση της στον κ. Τσιγαρίδα  να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

            Οι δύο πλευρές αφήνουν πίσω ό,τι άσχημο συνέβη και θα προσπαθήσουν από κοινού ώστε η ομάδα του Αίολου να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στο πρωτάθλημα της Ευρυτανίας αλλά και να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε τομέα του οργανισμού της.

            Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Αιόλου. Στο εξής θα προχωρήσουμε μαζί και ελπίζουμε από κοινού να πετύχουμε τους στόχους που  αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα της ομάδας μας.