Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Η αποστολή του Α.Ο. Τρίκαλα για το Καρπενήσι


Για το Καρπενήσι όπου και θα γίνει, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αναχωρούν την Δευτέρα (31/7) τα Τρίκαλα όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 13 Αυγούστου, διαμένοντας στο Avaris.
Η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει αύριο για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, θα συνοδεύεται από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Ζήση Κατσαντώνη, αλλά και τον τιμ μάνατζερ Βαγγέλη Αγγελή.
Όσον αφορά αυτή αποτελείται από τους: Αθανασόπουλο Χρήστο, Αποστολίδη Μάνο, Γκόλια Βασίλη, Πάνο Ξενοφών, Βέρτζο Άγγελο, Κοτσώνη Δημήτρη, Γιαννίτση Μιχάλη, Γκαλίτσιο Αλέξανδρο, Ζήση Άγγελο, Τεγούση Κων/νο, Τσιάρα Αντώνη, Ανασταστασόπουλο Βαγγέλη, Μίλιεβιτς Κρίστιαν, Μπουντόπουλο Γιώργο, Ζγκούρι Ροντιόν, Ντιατά Σεκούμπα, Τσίπρα Ανδρέα, Κατσαντώνη Χρήστο, Παρθένη Άρη, Μυρσινιά Χάρη, Καπό Δημήτρη, Γροντή Δημήτρη, Τσάρλς Ντε Σόουζα, Μανώλη Παναγιώτη, Τσιμπούκα Στέφανο, Καρατζά Βασίλη και Γιώτα Παναγιώτη.
Επιπλέον την αποστολή πλην του προπονητικού τιμ: «Σωτήρης Αντωνίου, Στοΐλας Πέτρος, Μέρτ Ίσμπιλίρ, Γιάννης Ζαλαώρας» θα ακολουθήσουν και οι οι Μπεχλιβάνος Κώστας (φυσικοθεραπευτής), Κατσιγιάννης Θωμάς (μασέρ), Φίλιππος Παυλής (φροντιστής), Γρηγόρης Καραμπούλας (υπεύθυνος επικοινωνίας), Θανάσης Παπανικολάου (AOT official tv).
Παράλληλα έγιναν γνωστά και τα φιλικά που θα δώσουν οι «κυανέρυθροι», τα οποία θα είναι 12/8 ΑΟ Τρίκαλα – ΟΦΗ, 20/8 Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Τρίκαλα, 23/8 Βόλος ΝΠΣ – ΑΟ Τρίκαλα και 27/8 ΑΟ Τρίκαλα – Άρης. Το πρώτο από αυτά στο Καρπενήσι.

Πηγή: www.sdna.gr