Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

«Βόμβα» με Κώστα Ρούσση στον Παναλίαρτο


Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας Κώστας Ρούσσης μεταγράφηκε στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Βοιωτίας. Θα φορά πλέον την φανέλα του Παναλίαρτου μετά το πέρασμα του στον νομό μας με τον Αίολο.
Ο 4 φορές πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας έχει παίξει επίσης στον Οπούντιο Μαρτίνου, στην Αταλάντη, στον Λεβαδειακό, στον Απόλλωνα Αθηνών, στην Ζάκυνθο, στον Άγιαξ Ταύρου και στην μαλεσίνα.

Η ανακοίνωση του Παναλίαρτου:
«Τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού στα τοπικά πρωταθλήματα έκανε ο Παναλίαρτος, ανακοινώνοντας τη απόκτηση του Κώστα Ρούσση! Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ για πολλά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας, με αγωνιστική παρουσία σε Β', Γ' και Δ' κατηγορία, αλλά σε επίπεδο εθνικών ομάδων (παίδων και νέων ελπίδων)! Μάλιστα, είναι κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο Α' τοπικό με 54 γκολ και ρεκόρ, πετυχαίνοντας 7 γκολ σε έναν αγώνα της Δ' εθνικής με την Ρόδο!
Η διοίκηση του Παναλιάρτου δεν μένει στα... λόγια και δείχνει με πράξεις ότι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει»!»