Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Η υποδοχή στο Καρπενήσι των διεθνών της εθνικής μπάσκετ (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ)


Γύρω στις 3.00 σήμερα το μεσημέρι αφίχθηκε στο Καρπενήσι η εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών. Θα διαμείνει μέχρι τις 1 Αυγούστου στο Hotel Spa Montana εν όψει της προετοιμασίας της για το Eurobasket.
Τους διεθνείς υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιδήμαρχος Ταξιάρχης Κουτρομάνος αλλά και ο διευθυντής του Hotel Spa Montana Στάθης Πλατής. Στην τελική υποδοχής παραβρέθηκαν κορίτσια του πολιτιστικού συλλόγου Καρπενησίου με παραδοσιακές ενδυμασίες της περιοχής μας που υποδέχτηκαν τους διεθνείς χαρίζοντας τους άνθη.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρώτη φορά βλέπουμε τέτοια υποδοχή από τους φορείς της πόλης μας στην εθνική μπάσκετ. Τα προηγούμενα χρόνια που προετοιμάζονταν η εθνική στο Καρπενήσι δεν είχε γίνει κάτι ανάλογο.
Ο τεχνικός Κώστας Μίσσας δεν έχει στην διάθεση του τον  Ζακ Όγκαστ, που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την εθνική για τυπικούς λόγους, αλλά και τον Νικ Καλάθη που θα ενσωματωθεί αργότερα στην εθνική λόγω υποχρεώσεων του στις ΗΠΑ. Κανονικά βρέθηκε στο Καρπενήσι ο Γιάννης Μπουρούσης παρά τα δημοσιεύματα περί απουσίας του από την προετοιμασία της εθνικής.
Οι διεθνείς που αφίχθηκαν στο Καρπενήσι είναι οι εξής: Δημήτρης Αγραβάνης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Μπόγρης, Γιάννης Αντετοκούνμπο , Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης  , Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου , Νίκος Παππάς , Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας. Οι προπονήσεις της εθνικής θα γίνουν όλες στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ξενοδοχείου Montana.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την άφιξη της εθνικής στο Καρπενήσι.

















Φωτογραφίες: Δημήτρης Κατσαρός