Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Πρώτη και με 5 παίχτες η Ευρυτανική ομάδα στην Σπερχειάδα

Με μόλις 5 παίχτες αντί για 6 κατέβηκε λόγω των πολλών απουσιών η ομάδα του Evrytania Sport στο 6Χ6 Σπερχειάδας. Το βράδυ της Τετάρτης(12/7) για την 3η αγωνιστική γνώρισε την οριακή ήττα με 8-7 από το Γαρδίκι, κάνοντας όμως υπερπροσπάθεια.
Το παιχνίδι ωστόσο ήταν αδιάφορο βαθμολογικά  για την ομάδα του Δημήτρη Κουρλού, που είχε σε όλο το ματς το αριθμητικό μειονέκτημα. Έπαιξαν οι: Στάθης Φακίτσας, Άλεξ Μπακαλίδης, Χάρης Ζαραβέλης, Βαγγέλης Αθανασόπουλος και Άγγελος Παχής. Ο Μπακαλίδης πέτυχε τρία τέρματα και ο Παχής τέσσερα γκολ. Το ημίχρονο είχε λήξει ισόπαλο με 2-2.
Το Γαρδίκι αποτελούν οι: Ρεγγούζας Παναγιώτης, Μάλλιος Νίκος, Χριστόπουλος Δημήτρης, Χριστόπουλος Περικλής, Χριστόπουλος Γιώργος, Παπανάγνου Παναγιώτης, Παπαντώνης Ξενοφών, Μέγας Γιώργος, Μπακατσέλος Γιώργος, Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος, Μπαρμπούνης Γιάννης, Κολόκας Βασίλης(Ευρυτάνας πρώην παίχτης της Μυρίκης και του Αιόλου).
Σε τριπλή ισοβαθμία το Evrytania Sport προκρίθηκε ως πρώτο, ενώ το ακολούθησαν οι Καρέκλες. Πλέον αναμένει τον αντίπαλο του και την ημερομηνία για τον προημιτελικό.

Τα αποτελέσματα του Δ΄ Ομίλου

1η αγωνιστική
Evrytania Sport-Spaliaras Team 16-2
Καρέκλες-Γαρδίκι 13-7

2η αγωνιστική
Evrytania Sport-Καρέκλες 7-1
Γαρδίκι-Spaliaras Team 11-4

3η αγωνιστική
Καρέκλες-Spaliaras Team 13-5
Γαρδίκι-Evrytania Sport 8-7

Η τελική βαθμολογία του Δ΄ Ομίλου:
Ομάδα
Βαθμοί
Τέρματα
Αγώνες
Evrytania Sport
6
30-11
3
Καρέκλες
6
27-19
3
Γαρδίκι
6
26-24
3
Spaliaras Team
0
11-40
3

Τα στοιχεία του αγώνα:

Γαρδίκι-Evrytania Sport 8-7
Σκόρερ: Παπανάγνου 3, Μάλλιος 3, Ρεγγούζας 2-Παχής 4, Μπακαλίδης 3

Διαιτητής: Ηλίας Λιασκώνης










Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος