Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

4 στα 4 για Κοράκια & Bacardi












Η 5η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του 6ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup περιελάμβανε την Πέμπτη 6 Ιουλίου δυο συνατήσεις. 4 στα 4 για Κοράκια και Bacardi.
Τα Κοράκια μετέτρεψαν το εις βάρος τους 2-3 σε 10-3 και κατέβαλλαν τους πιτσιρικάδες των Μπόχα Τζούνιορς. Ακόμη σκοράρει ο Κώστας Σταμούλης, ο οποίος πέτυχε 7 τέρματα, ενώ δυο έβαλε ο αντίπαλος αδερφός του Πάνος.
Σε ένα αρκετά δυνατό ματς οι Bacardi με χατ-τρικ του εξαιρετικού Πάνου Λιάγκα νίκησαν με 4-3 τον Άνω Ξηριά, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 στο ημίχρονο. Αφιέρωσαν την νίκη τους στον Γιάννη Ηλιάδη.
Στα χαρτιά τα Καφενεία επιβλήθηκαν με 3-0 των Καναπεδακίων. Ρεπό για τους Αμπαλαλούμ.
Η διοργάνωση θα συνεχιστεί την Κυριακή 9 Ιουλίου. Θα πραγματοποιηθούν τα ματς: Αμπαλιακός-Άχρησταλ Πάλλας, Abalencia-Λαγκαδιά και το ντέρμπι Παλιοσειρές-Remal Madrid.

Τα στοιχεία των αγώνων:

Κοράκια-Μπόχα Τζούνιορς 10-3


Αγωνιστική: 5η
Σκόρερ: Ζαραβέλης, Σταμούλης Κ. 7, Γενιτσαρόπουλος 2-Νούλας, Σταμούλης Π. 2

Συνθέσεις Ομάδων

Κοράκια (Νίκος Κωστής): Δόσης, Αζακάς, Ζαραβέλης, Σταμούλης Κ., Αλαφροπάτης Κ.(Γούλας, Οικονόμου, Γενιτσαρόπουλος, Γραμματίκας)

Μπόχα Τζούνιορς (Γρηγόρης Τάσιος): Τσιάμης, Νούλας, Τάσιος, Κυλλής, Μπουμπουρής(Μπάρκας, Σταμούλης Π.)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης












Άνω Ξηριάς-Bacardi 3-4


Αγωνιστική: 5η
Σκόρερ: Κουτσούμπας, Αρβανίτης, Μάρκης-Λιάγκας 3, Καρβέλης
Αποβολή: Ντουφεκιάς

Συνθέσεις Ομάδων

Άνω Ξηριάς (Κώστας Καλύβας): Μπύρος, Καλύβας, Κουτσουπιάς, Κουτσούμπας, Λάππας(Γερονίκος, Λαμπρόπουλος, Αρβανίτης, Κολλημένος, Μάρκης)

Bacardi (Γιάννης Τριανταφύλλου): Φλωράκης, Λιάγκας, Ξαγάρας, Ντουφεκιάς, Καρβέλης(Ράπτης, Γιαννακόπουλος, Τριανταφύλλου, Τσιλιμέκης)

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός












Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος