Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

3Χ3 ο Άνω Ξηριάς-Πρώτη νίκη για τους «Καφενειακούς»












Μόλις δυο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 4 Ιουλίου στο 6ο τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Καφενεία και Άνω Ξηριάς πήραν τις νίκες.
Τα Καφενεία επιβλήθηκαν με 5-2 των Αμπαλαλούμ και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στους «8». Τρεις παίχτες τους(Κοτρώνης, Πολυχρόνης, Γούτης) έκαναν ντεμπούτο.
Οι παίχτες του Πάνου Στόκα είχαν πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Για τους μαχητικούς Αμπαλαλούμ, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω με 5-0 και τα δυο γκολ έβαλε ο Χρήστος Αρκουμάνης.
Τα θετικά αποτελέσματα τριπλασίασε ο Άνω Ξηριάς. Κατέβαλλε με 9-6 τους νεανικούς Μπόχα Τζούνιορς. Κορυφαίος των «μπλέ» ο Κώστας Καλύβας, βάζοντας 4 τέρματα. Πολύ καλός με τρία τέρματα ο Γρηγόρης Τάσιος των «Αργεντίνων», οι οποίοι ήταν έως το 3-3 αρκετά ανταγωνιστικοί.
Νίκη στα χαρτιά και για τους Bacardi απέναντι στα Καναπεδάκια, τα οποία δεν κατεβαίνουν στην διοργάνωση. Η ομάδα του Βασίλη Τσουκαλά έκανε το 3 στα 3. Ρεπό είχαν τα Κοράκια.
Την Τετάρτη 5 Ιουλίου είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες: Άχρησταλ Πάλλας-Τσουβάλια(19:00), Remal Madrid-Λαγκαδιά(20:15) και Αμπαλιακός-Παλιοσειρές(21:30).

Τα στοιχεία των αγώνων ήταν τα ακόλουθα:

Αμπαλαλούμ-Καφενεία 2-5


Σκόρερ: Αρκουμάνης 2-Μαντζιούτας, Γενιτσαρόπουλος Δ., Ζαχαρόπουλος, Κοτρώνης, Καρατσίκης

Συνθέσεις Ομάδων

Αμπαλαλούμ (Χρήστος Αρκουμάνης): Φουρνιώτης, Αρκουμάνης, Γιαννόπουλος, Ζανιάς, Ζιάκας(Γκορόγιας, Ιωάννου Κ.)

Καφενεία (Πάνος Στόκας): Λαθύρης, Μαντζιούτας, Γενιτσαρόπουλος Δ., Ζαχαρόπουλος, Τσάκνης(Γούτης, Πολυχρονάκης, Γενιτσαρόπουλος Π., Κοτρώνης, Καρατσίκης)

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός








Μπόχα Τζούνιορς-Άνω Ξηριάς 6-9


Σκόρερ: Νούλας, Τάσιος 3, Σταμούλης 2-Γερονίκος, Καλύβας 4, Κουτσουπιάς 2, Μάρκης, Αρβανίτης

Συνθέσεις Ομάδων

Μπόχα Τζούνιορς (Γρηγόρης Τάσιος): Τσιάμης, Μπουμπουρής, Νούλας, Τάσιος, Σταμούλης(Κυλλής, Μάκκας, Μπάρκας)

Άνω Ξηριάς (Κώστας Καλύβας): Μπύρος, Γερονίκος, Λαμπρόπουλος, Καλύβας, Κουτσουπιάς(Κολλημένος, Μάρκης, Καμαρέτσος, Χονδρός, Αρβανίτης)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης













Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος