Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Σούπερ θέαμα και καρφώματα στο 3ον3 Karpenisi Mountainball-Νικητές οι Top Guns(Φωτορεπορτάζ)












Το τουρνουά 3on3 μπάσκετ με την ονομασία Karpenisi Mountainball ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 22  Ιουλίου το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Καρπενησίου, με τις εντυπώσεις να είναι εξαιρετικές.
Πραγματοποιήθηκαν το πρωί οι αγώνες των ομίλων και το απόγευμα τα νοκ-άουτ ματς, ενώ υπήρξε και διαγωνισμός τριπόντων. Ο κόσμος απόλαυσε ένα διήμερο μπασκετικού θεάματος, πρωτόγνωρου για τα δεδομένα της περιοχής.
Μεγάλοι νικητές με εντυπωσιακό μπάσκετ αναδείχτηκαν οι Top Guns των: Μανώλη Κουκουλά, Σταύρου Σχίζα, Άλφα Ντιαλό και Παύλου Παυλίδη. Δεύτεροι ήταν οι One Love των: Πέτρου Μελισσαράτου, Παναγιώτη Λάιου και Γιάννη Τίνανα.
Ο τελικός, ο οποίος έληξε με 21-13 υπέρ των Top Guns ήταν εντυπωσιακός, περιλαμβάνοντας υπέροχα καρφώματα.
Στα ημιτελικά έφτασε  το εξαιρετικό Mestalla Café από την Λαμία, των: Δήμου Σπυριδάκη, Μιχάλη Λάππα, Φώτη Φύκα και Παντελή Φύκα καθώς και οι Μπέμπηδες, «έκπληξη» του τουρνουά από την Σπερχειάδα των: Φάνη Μαλισσόβα, Βασίλη Παπαυφαντή, Δημήτρη (Γ) Λιάγκα και Δημήτρη (Κ) Λιάγκα.
Στους «8» είχαν προκριθεί και οι: Atlanta Hawks(Ως καλύτεροι δεύτεροι), Αστέρας, Moschato Bulls και Russel Westbricks.
Μια ημέρα νωρίτερα στην κατηγορία U18 ο Μπυραΐκός των: Αποστόλη Νούλα, Δημήτρη Κυλλή, Γιάννη Μάκκα  ήταν ο νικητής, δεύτερος ήταν ο Sporting B.C. των: Πάνου Καραγιάννη, Λάμπρου Καμαρέτσου, Λάμπρου Τσιώλη και Γιώργου Καραθάνου και τρίτοι οι Καψούρηδες.
Αρκετές ήταν οι συμμετοχές εκτός Ευρυτανίας(Μεταξύ αυτών και η Elite 11, η οποία πρωταγωνίστησε στο πρόσφατο τουρνουά της Σύρου), δείγμα της απήχησης του τουρνουά, το ποίο έγινε για πρώτη φορά και υπόσχεται στο μέλλον ακόμη καλύτερη συνέχεια. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, απολαμβάνοντας το event και παρακολουθώντας όμορφο μπάσκετ. Γ.Σ. Άτλας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμος Καρπενησίου έβαλαν τα δυνατά τους, συνδιοργάνωσαν το event, παίρνοντας άριστα. Οι Ευρυτάνες Βασίλης Κωστόπουλος και Μανώλης Κουκουλάς(Ο αδερφός του ήταν παρουσιαστής) ήταν οι «εμπνευστές» του τουρνουά και τα κατάφεραν άψογα, μαζί με τους προπονητές και την διοίκηση του Άτλαντα.
Άλλη «νότα» έδωσε η παρουσία των επαγγελματιών αθλητών Μανώλη Κουκουλά, Άλφα Ντιαλό, Σταύρου Σχίζα και Πέτρου Μελισσαράτου, οι οποίοι έδωσαν την δική τους παράσταση. Εκπληκτικός ο Σχίζας, ο οποίος κατέβασε τα στεφάνια με τα υπέροχα καρφώματα του, όπως και οι υπόλοιποι τρεις «σταρ». Διαιτητές των αγώνων ήταν οι: Αλέκος Κοτσιμπός, Θανάσης Χουσιάδας και δυο  ικανότατοι «ξένοι» ρέφερι. Στην γραμματειακή υποστήριξη συνέβαλλε για ακόμη μια φορά και ο Καρπενησιώτης Θανάσης Γιαννόπουλος.
Μέγας χορηγός ήταν το Hall Of Brands και μέγας χορηγός επικοινωνίας το sport24.gr.  Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τους αγώνες και νέο ρεπορτάζ με τις απονομές και τον διαγωνισμό τριπόντων.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου(22/7):

Φάση των Ομίλων
Παρέα B.C.-Atlantas Hawks 6-16
Milwaukee Vlacks-One Love 11-12
Supermen-Elite 11 8-15
Young Boys-One Love 18-21
Supermen-Top Guns 7-15
One Love-Orlando Tragic 21-12
Top Guns-Elite 11 14-11

Προημιτελικοί
One Love-Αστέρας  13-5
Russel Westbricks-Μπέμπηδες 0-3
Atlantas Hawks-Mestalla Café 11-20
Top Guns-Moschato Bulls 18-15

Ημιτελικοί
One Love-Μπέμπηδες 21-14
Mestalla Café-Top Guns 13-21

Τελικός
Top Guns-One Love 21-13





























































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, Κώστας Μπουμπουρής