Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Sporting B.C.-Remal Madrid 50-45

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο 3ος Sporting παίζοντας ξανά με πολλές απουσίες επικράτησε της Remal Madridμε 50-45
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή(9/6) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου και ήταν στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 7ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου. Ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και περίπου 15 θεατές την παρακολούθησαν.
Ο Sportingτου Γιώργου Αρκουμάνη έχοντας πολλές απουσίες αθλητών του έκανε μια καλή προπόνηση ενάντια στους «Ισπανούς». Είχε διαρκώς το προβάδισμα και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση. Ο Θωμάς Χονδρός σκόραρε 15 βάζοντας και 1 τρίποντο. Τελείωσε τον όμιλο με απολογισμό 6 νίκες και 2 ήττες.
Η RemalMadridτου Βαγγέλη Λελούδη ήταν ανταγωνιστική στο παιχνίδι και κράτησε την διαφορά σε χαμηλά επίπεδα. Σκόραραν συνολικά 7 φορές έξω από τα 6.75. Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος ηγήθηκε στο σκοράρισμα, βάζοντας 13 με 2 εύστοχα τρίποντα.
Ο Sporting θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (14/6) στις 6 το απόγευμα σε νοκ άουτ ματς για το Final 6 τους ForestryForce. Η Remal Madridθα παίξει την Δευτέρα (12/6) σε εξ αναβολής ματς κόντρα στους ForestryForce.

Μεταξύ συγγενών & φίλων
Η αναμέτρηση δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων και έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων και παρουσία περίπου 15 θεατών.

Κόντρα στην πρώην


Ο Βαγγέλης Λελούδης (Φωτογραφία) αγωνίστηκε ενάντια στην πρώην του ομάδα, καθώς φέτος αγωνίζεται στην RemalMadrid.

Ξανά με 4
Ο «εξάστερος» του Sportingγια δεύτερο ματς στην διοργάνωση δεν μπόρεσε να συμπληρώσει 5αδα.

Συμμετοχή Καραθάνου


Ο Γιώργος Καραθάνος που παίζει στην ομάδα των Νέων αποτέλεσε τον 5ο αθλητή του Sporting σκοράροντας μάλιστα και 10 πόντους.

15 για Χονδρό


Για τους νικητές ο Θωμάς Χονδρός έκανε νέα πολύ καλή εμφάνιση, βάζοντας 15 πόντους με 1 εύστοχο τρίποντο.

Ξεχώρισε ο Αθανασόπουλος


Για την ομάδα της RemalMadridο γκάρντ Βαγγέλης Αθανασόπουλος πέτυχε 13 πόντους σκοράροντας και 2 φορές έξω από τα 6.75. Ήταν ο μοναδικός διψήφιος της ομάδας του επωμιζόμενος το βάρος του σκοραρίσματος.

«Βλέπει» το Final 6
Ο Sportingείχε το μυαλό του στο ματς της Τετάρτης, το οποίο θα είναι ενάντια στους Forestry Force(Εφόσον κερδίσει την Remal)

Καμία τάπα
Κανένα κόψιμο δεν σημειώθηκε στην αναμέτρηση.

Προβάδισμα «εξάστερων»
 

Οι αθλητές του Sportingτρέχοντας και ένα σερί 9-0 πήραν το προβάδισμα στην 1η περιόδο και προηγήθηκαν με 14-8. Ο Χρήστος Κατσαρής (Φωτογραφία Αριστερά) με δίποντο, ο Θοδωρής Κατσαρός (Φωτογραφία Κέντρο) με τρίποντο, ο Γιώργος Αρκουμάνης (Φωτογραφία Δεξιά) με δυο δίποντα και ο Θωμάς Χονδρός με δίποντο έκαναν το 9-2. Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος με τρίποντο, ο Θοδωρής Κατσαρός με τρίποντο, ο Θωμάς Χονδρός με δίποντο, ο Χρήστος Κατσαρής με δίποντο και ο Βαγγέλης Λελούδης με 1/2 ελεύθερες βολές έκαναν το 14-8 της 1ης περιόδου.


Στο +10

 












Το ημίχρονο βρήκε τον Sporting μπροστά στο σκορ με +10 και με26-16. Ο Πάνος Καραγιάννης (Φωτογραφία Αριστερά) με δίποντο, ο Γιώργος Αρκουμάνης με δίποντο, ο Θωμάς Χονδρός με 1/2 ελεύθερες βολές, ο Μιχάλης Ράπτης (Φωτογραφία Δεξιά) με 2ποντο και ο Γιώργος Καραθάνος με 1/2 βολές πέτυχαν το 20-10. Ο Θωμάς Χονδρός σκόραρε για 2, ο Μιχάλης Ράπτης έβαλε 3ποντο, ο Θωμάς Χονδρός σκόραρε δίποντο, ο Πάνος Καραγιάννης σκόραρε δίποντο και ο Χρήστος Κατσαρής «εκτέλεσε» για 3 (26-16).


Στο ίδιο μοτίβο
Δεν άλλαξε κάτι στην 3η περίοδο με το παιχνίδι να «κυλάει» στο ίδιο μοτίβο και ρυθμό και τον Sportingνα παραμένει μπροστά στο σκορ με 41-30. Ο Γιώργος Καραθάνος με δίποντο, ο Γιώργος Αρκουμάνης με 2ποντο, ο Βαγγέλης Λελούδης με τρίποντο, ο Μιχάλης Ράπτης με δίποντο και ο Γιάννης Δαράβαλης με δίποντο διαμόρφωσαν το 30-23. Ο Γιώργος Καραθάνος με καλάθι και φάουλ με εύστοχη βολή, ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος με 1/2 ελεύθερες βολές, ο Θωμάς Χονδρός με δίποντο και ο Γιώργος Καραθάνος με δίποντο έκαναν το 37-24. Το 41-30 της 3ης περιόδου έγινε μετά από τρίποντο του Βαγγέλη Λελούδη, 3ποντο του Βαγγέλη Αθανασόπουλου, δίποντο του Θωμά Χονδρού και καλάθι του Γιώργου Αρκουμάνη.

Μείωσε στους 5


Το 4ο δεκάλεπτο άνηκε στην ομάδα της RemalMadrid, που μείωσε την διαφορά στους 5 και στο τελικό 50-45. Ο Γιάννης Δαράβαλης (Φωτογραφία) με 3ποντο, ο Θοδωρής Κατσαρός με δίποντο, ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος με δίποντο και ο Βαγγέλης Λελούδης με δίποντο έκαναν το 43-37. Ο Γιώργος Καραθάνος με δίποντο, ο Θωμάς Χονδρός με τρίποντο και ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος με δυο δίποντα έκαναν το 48-41. Ο Γιώργος Αρκουμάνης με 2/2 ελεύθερες βολές, ο Μιχάλης Ράπτης με δίποντο και ο 5χρονος Στέλιος Αρκουμάνης με δίποντο κάτω από θερμό χειροκρότημα έκαναν το τελικό 50-45.


Σκόραρε ο 6χρονος Στέλιος


Ο 6χρονος Στέλιος Αρκουμάνης (Γιος του Γιώργου Αρκουμάνη του Sporting) αγωνίστηκε με την RemalMadrid στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και μάλιστα στην πρώτη του προσπάθεια σκόραρε δίποντο, παίρνοντας το θερμό χειροκρότημα θεατών και αθλητών. Πρόκειται για τον νεαρότερο αθλητή που μετέχει στο τουρνουά. Αγωνίστηκε ως συμπαίχτης των θείων του Κώστα και Βαγγέλη και ως αντίπαλος του πατέρα του Γιώργου!.






Τα δεκάλεπτα
14-8, 26-16, 41-30, 50-45

Συνθέσεις Ομάδων

Sporting B.C. (Γιώργος Αρκουμάνης): Καραγιάννης 4, Κατσαρός 8(2), Χονδρός 15(1), Αρκουμάνης Γ. 12, Καραθάνος 10

RemalMadrid (Βαγγέλης Λελούδης): Ράπτης 9(1), Αθανασόπουλος 13(2), Δαράβαλης 5(1), Κατσαρής 7(1), Λελούδης Ε. 9(2), Αρκουμάνης Σ. 2, Λελούδης Κ.

Διαιτητές: Κώστας Λέρης& ΊγκλιΟσμεναϊ
Σημειωτής: Θανάσης Γιαννόπουλος
Χρονομέτρης: Βασίλης Ρουμελιώτης
Χρονομέτρης 24΄΄: Σπύρος Κολόκας






















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος