Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Με τους τελικούς ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών της Sport Team


Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 580 αθλητών διοργανώθηκε από την Sport Team του Κώστα Αλάσσα από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου το τουρνουά ακαδημιών με την ονομασία «Θουκυδίδειο Youth Talents Καρπενήσι Cup 2017» στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου.
Οι ομάδες στις 4 ηλικιακές κατηγορίες(Τζούνιορ, προπαιδικό, παιδικό, εφηβικό) που συμμετείχαν ήταν οι εξής: Santos Panoramatos, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, Α.Ο. Λυκόβρυσης, ΠΑΟΚ Διάπλαση, Α.Ο. Πρωτέας Ευόσμου, Σχολή Ολυμπιακού Ηλιούπολης, Arsenal Αφιδνών, Αστέρας Λαμίας, Παμμηλιακός, Ακαδημία Σερπάνος, Α.Ε. Μουζακίου, Σχολή Ολυμπιακού Αλίμου, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Α.Ο. Γλυφάδας, Κόσμος Β.Π. και ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος. Οι νικητές έχουν μικρή σημασία, καθώς προέχει η συμμετοχή και το «ευ αγωνίζεσθαι». Τους αγώνες σφύριξαν κατά κύριο λόγο διαιτητές από την ΕΠΣ Ευρυτανίας με υπεύθυνο τον Δημήτρη Κουρλό. Οι αποστολές διέμειναν στα ξενοδοχεία Montana, Avaris και Casa Di Neve. Η Sport Team επέστρεψε στο Καρπενήσι μετά από 4 χρόνια, έχοντας άψογη συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου και την τοπική Ένωση.
 Το πρωί της Δευτέρας(19/6) διεξήχθη η τελική φάση και οι αγώνες κατάταξης
Θα ακολουθήσει αύριο πλούσιο φωτορεπορτάζ με τις απονομές, καθώς και αφιέρωμα στην πορεία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας μέρας των αγώνων κατάταξης και των τελικών:

Τζούνιορ
ΠΑΟΚ Διάπλαση 2-Πρωτέας Ευόσμου 1-0
ΠΑΟΚ Διάπλαση 1-Πρωτέας Ευόσμου 2 1-2
Α.Ο. Λυκόβρυσης-Arsenal Αφιδνών 0-3
Αστέρας Λαμίας-Παμμηλιακός 1-0

Προπαιδικό
Σχολή Ολυμπιακού Ηλιούπολης-ΠΑΟΚ Διάπλαση 2 0-2
Α.Ο. Λυκόβρυσης-ΠΑΟΚ Διάπλαση 3-0
Santos Panoramatos-Παμμηλιακός 3-0

Παιδικό
Γ.Σ. Ηλιούπολης-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 1-1(4-3 πεν.)
Santos Panoramatos-Ακαδημία Σερπάνος 0-4

Εφηβικό
Α.Ο. Γλυφάδας-Santos Panoramatos 3-0
Δόξα Βύρωνα-Πρωτέας Ευόσμου 1 0-1




















Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος