Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Forestry Force(F.C.)-Remal Madrid 38-31

Σε ιδιαίτερα άστοχο και «κλειστό» ματς η Forestry Force έπαιξε όσο χρειαζόταν και επικράτησε με 38-31 της Remal Madrid.
Η εξ αναβολής αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12/6 στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 6.15. Ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 7ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου κα είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Η Forestry Force(F.C.) του Γιώργου Τζανάκου πήρε την νίκη-πρόκριση, χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση. Έκανε συντήρηση δυνάμεων για τον δύσκολο προημιτελικό. Πρώτος σκόρερ της ήταν ο Αντρέας Μπούτσικας με 14 πόντους. Οι φοιτητές είχαν απολογισμό 3 νίκες-5 ήττες και προκρίθηκαν ως 6οι στην ισοβαθμία με τον Εύρυτο.
Η Remal Madrid του Γιάννη Δαράβαλη έπαιξε για ένα ακόμη ματς με αρκετές απουσίες και με μόλις 6 αθλητές στην διάθεση της. Παρόλα αυτά έκανε αρκετά καλή εμφάνιση, παλεύοντας το ματς κόντρα σε ένα πιο «μπασκετικό» αντίπαλο. Ο Παναγιώτης Ζωχάκης έκλεισε το ματς με 13 πόντους και 1 εύστοχο 3ποντο. Οι «Μαδριλένοι» τερμάτισαν 8οι με απολογισμό 1 νίκη και 7 σερί ήττες.
Οι φοιτητές θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο Final 6 τον Sporting B.C., ενώ η Remal ολοκλήρωσε την παρουσία της με ψηλά το κεφάλι.

Γύρω στους 30 φιλάθλους
Την συνάντηση παρακολούθησαν περίπου 30 θεατές. Το βαθμολογικό κίνητρο ήταν καθαρά μονόπλευρο.


Πρόκριση στην ισοβαθμία
Η ομάδα του ΤΕΙ Δασοπονίας προκρίθηκε στην ισοβαθμία με τον Εύρυτο, τον οποίο νίκησε πριν λίγες ημέρες για έναν πόντο. Αντίπαλος της στον «δρόμο» για την 4αδα θα είναι ο Sporting.

Ξεχώρισε ο Αντρέας


Τις πολύ καλές του εμφανίσεις συνέχισε ο Αντρέας Μπούτσικας(Φωτογραφία), που πέτυχε 14 πόντους. Ακολούθησαν με 7 οι: Κώστας Φιλίντας και Γιάννης Κομιανός, με τον πρώτο να βάζει και 1 3ποντο.


Παλιός γνώριμος


Οδηγίες από τον πάγκο των φοιτητών έδινε ο Διονύσης Γεωργάτος(Φωτογραφία), ο οποίος έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής της Ποταμιάς και της Κρέντης.

Δικαιολογημένη αργοπορία
Το ματς άρχισε με μικρή καθυστέρηση λόγω της εξεταστικής των φοιτητών της Forestry. Τις προσπάθειες των συμπαιχτών του παρακολούθησε ο τραυματίας Σπύρος Γκριμόπουλος.

Κορυφαίος και πρωταθλητής


Ο Παναγιώτης Ζωχάκης(Φωτογραφία) είχε εξαιρετική παρουσία, σκοράροντας 13 και με 1 εύστοχο 3ποντο. Μια ημέρα νωρίτερα πανηγύρισε την κατάκτηση του «νταμπλ» του αγαπημένου του Παναθηναϊκού.  Ο Χρήστος Κατσαρής ακολούθησε με 8 και εύστοχο 3ποντο.


Πλέον στο 5Χ5
Τα «Ρεμάλια» αποτελούν ομάδα και του 5Χ5 και ετοιμάζονται για το Kasmir Cup, δείγμα της παρέας και του καλού κλίματος που υπάρχει.

Δεν έβρισκαν σκορ


Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινήθηκε το πρώτο δεκάλεπτο, με την Remal να προηγείται με 4-8. Ο Χρήστος Κατσαρής(Φωτογραφία) με καλάθι, ο Παναγιώτης Ζωχάκης με 1/2 βολές πραγματοποίησαν το 0-3. Με καλάθια των: Γιάννη Κομιανού, Αντρέα Μπούτσικα και δυο σερί του Παναγιώτη Ζωχάκη έγινε το 4-8. Ο Κώστας Καραδήμας των φοιτητών σταμάτησε προσπάθεια του αντιπάλου του Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου.


Μικρή πρωτοπορία Φοιτητών
 

Βελτίωσε την εμφάνιση της στο δεύτερο δεκάλεπτο η Forestry, η οποία προηγήθηκε με 20-17. Το επιμέρους σκορ ήταν 16-9 υπέρ της. Ο Γιάννης Κομιανός με 2ποντο, ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος(Φωτογραφία αριστερά) με σουτ 3 πόντων και ο Αντρέας Μπούτσικας με σουτ για δυο «έγραψαν» το 8-11. Με καλάθια των: Γιώργου Τζανάκου, Ανδρέα Μπούτσικα, 1/2 βολές και 2ποντο του Γιώργου Λανή(Φωτογραφία κέντρο) επετεύχθη το 15-11, με το ΤΕΙ να κλείνει ένα σερί 9-0 υπέρ του. Ο Παναγιώτης Ζωχάκης με 2/2 βολές και ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος με σουτ για τρεις, ο Παναγιώτης Ζωχάκης εκ νέου με 1/1 βολή έβαλαν ξανά μπροστά την Remal με 15-17. Ο Κώστας Φιλίντας(Φωτογραφία δεξιά) με 3ποντο και 2/2 βολές σημείωσε το 20-17.
Ο Γιώργος Λανής έβαλε «στοπ» στον αντίπαλο του Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο. Προσπάθεια του Παναγιώτη Ζωχάκη έκοψε ο Κώστας Καραδήμας. 


Τεχνική σε Καραδήμα


Ο Κώστας Καραδήμας(Φωτογραφία) χτύπησε «παλαμάκια» σε σουτ του Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου 1:19 πριν την λήξη του ημιχρόνου και τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή. Ευστόχησε στην βολή ο Παναγιώτης Ζωχάκης.



Ανέβασε άλλο λίγο

 












Η «δύναμη» με ένα επιμέρους 9-6 στην 3η περίοδο ανέβασε την διαφορά στο +6 για το 29-23. Ο Αντρέας Μπούτσικας και ο Παναγιώτης Ζωχάκης έβαλαν από ένα 2ποντο(22-19). Με 1/2 βολές του Γιάννη Κομιανού, δίποντο του Αντρέα Μπούτσικα και τρίποντο του Βαγγέλη Αθανασόπουλου(Φωτογραφία αριστερά) διαμορφώθηκε το 25-22.  Με καλάθια των: Γιάννη Ντεγιάννη(Φωτογραφία δεξιά), Κώστα Φιλίντα και 1/2 βολές του Παναγιώτη Ζωχάκη ολοκληρώθηκε η περίοδος με 29-23. Ο Γιάννης Κομιανός των «δασοπόνων» έκοψε τον Παναγιώτη Ζωχάκη της Remal. Ο Γιάννης Ντεγιάννης του ΤΕΙ σταμάτησε τον αντίπαλο του Γιάννη Δαράβαλη.


Νίκη-πρόκριση


Η Forestry έφτασε χωρίς δυσκολίες στην πρόκριση με 38-31 κόντρα στα μαχητικά «Ρεμάλια». Το επιμέρους σκορ της τελευταίας περιόδου ήταν 9-8 υπέρ της. Ο Αντρέας Μπούτσικας με 2ποντο, ο Παναγιώτης Ζωχάκης με 1/2 βολές, ο Γιάννης Κομιανός(Φωτογραφία) με καλάθι και ο Χρήστος Κατσαρής με τρίποντη «βόμβα» ανέβασαν το σκορ στο 33-27. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με: 2ποντο του Αντρέα Μπούτσικα, 3ποντο του Γιάννη Ντεγιάννη, 1/2 βολές του Χρήστου Κατσαρή, 1/2 βολές του Μιχάλη Ράπτη και 2ποντο του Χρήστου Κατσαρή.

Δεν σκόραρε ο «Χούλτ»


Την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ έχασε ο Ιάκωβος Αντωνίνης(Φωτογραφία) των νικητών. Ο «Νίκλας Χούλτ» αστόχησε σε 4 ελεύθερες βολές.

Έφυγε με 5 φάουλ
Με 5 φάουλ αποχώρησε 1:20 πριν την λήξη του αγώνα ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος της Remal.

Τα δεκάλεπτα
4-8, 20-17, 29-23, 38-31

Συνθέσεις Ομάδων

Forestry Force (F.C.) (Γιώργος Τζανάκος): Κατσαρός, Γιοβανόπουλος, Τζανάκος 2, Λέκκας, Αντωνίνης, Λανής 3, Καραδήμας, Φιλίντας 7(1), Ντεγιάννης 5(1), Μπούτσικας 14, Κομιανός 7

Remal Madrid (Γιάννης Δαράβαλης): Ράπτης 1, Αθανασόπουλος 6(2), Δαράβαλης, Κατσαρής 8(1), Γενιτσαρόπουλος 3(1), Ζωχάκης 13(1)

Διαιτητές: Δημήτρης Σταλίκας& Άγγελος Σαμαντάς
Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος
Χρονομέτρης: Θανάσης Γιαννόπουλος
Χρονομέτρης 24΄:  Σπύρος Κολόκας




























Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος,
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος