Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Πανελλαδικό μπασκετικό event το τουρνουά 3on3 Karpenisi Mountainball


To 3on3 Karpenisi Mountainball Tournament FIBA endorsed θα διεξαχθεί το διήμερο 21 και 22 Ιουλίου. Πρόκειται για έναν μοναδικό αθλητικό Σαββατοκύριακο, το οποίο φιλοδοξεί να αλλάξει το πως βλέπουν οι απανταχού μπασκετικοί το καλοκαίρι, ένα Πανελλαδικό μπασκετικό event, στο οποίο οι νικητές θα διεκδικήσουν τo τρόπαιο στο FINALFOUR-Maine vent με επαγγελματίες παίχτες της Basket League.
Το τουρνουά θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου υπό την αιγίδα της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου  Καρπενησίου και του σωματείου μπάσκετ Γ.Σ. Άτλας. Η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από διαγωνισμό τριπόντων.
Χορηγός του τουρνουά είναι το Hall Of Brands, το οποίο φέρνει αποκλειστικά για τον διαγωνισμό τριπόντων το πρώτο shooting GUN στην Ελλάδα στα πρότυπα των προπονήσεων του NBA. 
Η επίσημη σελίδα της διοργάνωσης είναι η ακόλουθη: www.mountainball.gr, στην οποία έχουν ανοίξει οι συμμετοχές ή μέσω μέσω facebook ή μέσω μηνύματος στα τηλ. 6936626953 και 6947720550, στέλνοντας Όνομα, Τηλέφωνο, Αριθμό παιχτών, email, Όνομα Ομάδας. Χορηγός επικοινωνίας είναι το www.sport24.gr