Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Άνοιξαν οι εγγραφές του Energy Duathlon Karpenissi 2017


Ο Δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Περιφέρειας Στεράς Ελλάδος συνδιοργανώνουν την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 τον αγώνα διάθλου «Energy Duathlon Karpenissi 2017» στην πόλη του Καρπενησίου.
Οι αγώνες Energy Duathlon Karpenissi είναι ανοιχτοί προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους με ή χωρίς δελτίο αθλητή Ε.Ο.ΤΡΙ. Παράλληλα θα γίνει και αγώνας σκυταλοδρομίας με κάθε αθλητής της ομάδας να κάνει από ένα σκέλος του διάθλου. Εκτός από τους αγώνες διάθλου, παράλληλα θα διεξαχθουν και αγωνίσματα δρόμου (μόνο τρέξιμο).
Στους αγώνες διάθλου ισχύουν οι κανονισμοί τριάθλου της Ε.Ο.ΤΡΙ. / ITU. Για ότι δεν προβλέπεται και για οποιαδήποτε ένσταση υπεύθυνη είναι η αγωνοδικος επιτροπή.
Στο σκέλος της ποδηλασίας οι αγώνες θα είναι με κανονισμούς non drafting. Σημειώνεται πως για τη συμμετοχή στην απόσταση Duathlon long distance είναι υποχρεωτική η χρήση αγωνιστικού ποδηλάτου τύπου «κούρσας δρόμου»ή «ατομικής χρονομέτρησης». Στην απόσταση duathlon sprint θα επιτραπούν κάθε είδος ποδηλάτου -απο ΜΤΒ ως TT- αρκεί φυσικά να πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας).

Αγωνίσματα – Αποστάσεις
Δίαθλο: Duathlon long distance 10-44-5 χλμ
Σκυταλοδρομία: Duathlon relay long distance 10-44-5 χλμ
Δίαθλο: Duathlon sprint distance 3-22-3χλμ
Σκυταλοδρομία: Duathlon relay sprint distance 3-22-3χλμ
Αγώνας δρόμου 10χλμ “Energy Run Karpenissi 10k”
Αγώνας δρόμου 3χλμ “Fun Run”
Παιδικός Αγώνας δρόμου 1χλμ “Energy Run kids Karpenissi”

Περισσότερες πληροφορίες
http://www.energyraces.gr/?event=energy-duathlon-karpenissi-2017

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link:
http://www.energyraces.gr/register/karpenissi/