Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Επικράτησαν Κοράκια και Άνω Ξηριάς












Με μόλις δυο συναντήσεις συνεχίστηκε το τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup την Πέμπτη 30/7. Η δράση συνεχίστηκε με την 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου.
Τα Κοράκια διπλασίασαν τις νίκες τους, επικρατώντας της Αμπαλαλούμ με το ευρό 9-2. Οι ηττημένοι «αιφνιδίασαν», καθώς προηγήθηκαν με 0-2. Για τους νικητές ο Κώστας Σταμούλης πέτυχε καρέ τερμάτων, ενώ δυο πρόσθεσαν οι: Σεραφείμ Αλαφροπάτης και Κώστας Ζαραβέλης. Δεν σκόραρε από το σημείο του πέναλτι ο πορτιέρο Πάνος Οικονόμου.
Στο βραδινό ματς ο Άνω Ξηριάς του Κώστα Καλύβα έκανε το 2 στα 2, κερδίζοντας με 8-7 τα μαχητικά Καφενεία, αν και είχε προηγηθεί με 7-3. Ο Πάνος Αρβανίτης και ο Πάνος Μάρκης σημείωσαν δυο γκολ για τους νικητές, ενώ ένα όμορφο γκολ με το κεφάλι έβαλε ο πρώτος. Ντεμπούτο με γκολ για τους Φθιωτούς Σπύρο Κουτσούμπα, Νίκο Λάππα και Γιάννη Γκούρλια. Έξι δοκάρια στο πρώτο μέρος είχαν οι «μπλέ». Για τους «Καφενειακούς» διακρίθηκαν οι: Αντώνης Ζαχαρόπουλος και Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος, σκοράροντας χατ-τρικ. Τα Καφενεία έχουν χάσει και τα δυο ματς στο γκολ και στις λεπτομέρειες.
Στα χαρτιά επικράτησαν της ομάδας Καναπεδάκια με 3-0 οι Μπόχα Τζούνιορς, ενώ ρεπό είχαν οι Bacardi. Η 3η αγωνιστική ξεκινά την Παρασκευή 30 Ιουνίου, όπου για τον 3ο Όμιλο θα γίνουν οι αγώνες: Παλιοσειρές-Λαγκαδιά(19:00), Τσουβάλια-Remal Madrid(20:15) και Άχρησταλ Πάλλας-Abalnencia(21:30).

Τα στοιχεία των δυο αγώνων ήταν τα ακόλουθα:

Κοράκια-Αμπαλαλούμ 9-2


Αγωνιστική: 2η
Σκόρερ: Ζαραβέλης 2, Σταμούλης 4, Αλαφροπάτης Κ., Αλαφροπάτης Σ. 2-Αρκουμάνης, Αλαφροπάτης Κ.(αυτογκόλ)

Συνθέσεις Ομάδων

Κοράκια (Νίκος Κωστής): Δόσης, Αζακάς, Ζαραβέλης, Γραμματίκας, Σταμούλης(Αλαφροπάτης Κ., Αλαφροπάτης Σ., Οικονόμου)

Αμπαλαλούμ (Χρήστος Αρκουμάνης): Καραχρήστος, Ζανιάς, Ζιάκας, Γκορόγιας, Αρκουμάνης(Φουρνιώτης, Γιαννόπουλος, Καρανίκας, Νιαβής)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης











Καφενεία-Άνω Ξηριάς 7-8


Αγωνιστική: 2η
Σκόρερ:  Τσάκνης, Ζαχαρόπουλος 3, Γενιτσαρόπουλος Δ. 3-Λάππας, Κουτσούμπας, Γκούρλιας, Αρβανίτης 2, Μάρκης 2, Κουτσουπιάς

Συνθέσεις Ομάδων

Καφενεία (Αντώνης Ζαχαρόπουλος):  Γενιτσαρόπουλος Π., Γκορόγιας, Τσάκνης, Μαντζιούτας, Ζαχαρόπουλος(Γενιτσαρόπουλος Δ.)

Άνω Ξηριάς (Κώστας Καλύβας): Μπύρος, Λάππας, Κουτσούμπας, Καλύβας, Γκούρλιας(Αρβανίτης, Λαμπρόπουλος, Μάρκης, Κουτσουπιάς, Καμαρέτσος)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος