Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Λάμψη και ποιότητα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στο Καρπενήσι












Ιδιαίτερη τιμή για την ΕΠΣ Ευρυτανίας ήταν η παρουσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Karpenisi Boca Cup(23-26 Ιουνίου) μετά την πρόσκληση της Ενώσεως και του Προέδρου Γιώργου Παπαντζίμα. O «δικέφαλος» ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη με δυο τμήματα υποδομής, τα οποία κατέκτησαν την πρωτιά στις κατηγορίες τους.
Τα παιδιά των εξαιρετικών καθοδηγητών-συνοδών τους: Νίκου Νικολαΐδη, Αντώνη Κρινίτσα και Ανθούλας Αρβανιτάκη κέρδισαν τις εντυπώσεις, όχι μόνο για την αγωνιστική παρουσία τους, αλλά και για την ποιότητα του ποδοσφαίρου και το ήθος των μικρών παιδιών. Το μέλλον τους με ανάλογη συνέχει και σκληρή δουλειά προδιαγράφεται λαμπρό.
Η ομάδα Junior(2006-2007) πέτυχε 5 νίκες σε ισάριθμα ματς, νικώντας στον τελικό με 5-3 την Α.Ε. Μεσολογγίου Η ομάδα Projunior(2008-2009) σημείωσε 4 νίκες σε ισάριθμα ματς, παίρνοντας και αυτή την πρωτιά.
Στο Καρπενήσι βρέθηκε και ο υπεύθυνος των ακαδημιών Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον κ. Παπαντζίμα. Επιπλέον ο Δημήτρης Κουρλός, ο οποίος είχε οργανωτικό ρόλο στο τουρνουά βρέθηκε δίπλα στους «ασπρόμαυρους» σε κάθε στιγμή. Η αποστολή διέμεινε στο Montana.












Φωτογραφίες: Λάμπρος Κατσαρός