Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στο ΣΕΦ για το προβάδισμα οι αιώνιοι!


Τελικός Stoiximan.gr Basket League νούμερο 3 σήμερα (21:00), με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1 μετά από μια ακόμη οριακή μονομαχία των δύο αιωνίων την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ που βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή με 84-80.
Οι “Πράσινοι” είχαν τρελό… Παππά και πολύ καλό Μπουρούση και σε συνδυασμό με ορισμένες καθοριστικές παρεμβάσεις από τους Ρίβερς, Τζέιμς κατάφεραν να επικρατήσουν στο τέλος των ερυθρολεύκων και να ισοφαρίσουν τους τελικούς πηγαίνοντας πλέον στο ΣΕΦ με σκοπό να πάρουν… κεφάλι στην κούρσα της ανάδειξης του φετινού πρωταθλητή. Οι Πρωταθλητές έδειξαν πως μπορούν να είναι παραπάνω από ανταγωνιστικοί και χωρίς τον αρχηγό τους, (ο Σπανούλης δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης), και λίγο έλειψε να “κλέψουν” το ματς στο τέλος, ειδικά αν ο Μπιρτς ευστοχούσε μόνος με το καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα.


Με τις δυο ομάδες να δείχνουν ισάξιες και όλες τις μεταξύ τους αναμετρήσεις να κρίνονται στα τελευταία λεπτά, ή και δευτερόλεπτα, ο τρίτος τελικός αναμένεται καθοριστικός, αφού θα φέρει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε απόσταση μιας νίκης από το τρόπαιο. Σε όλη τη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, το Stoiximan.gr είναι φυσικά παρόν, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό πακέτο στοιχηματικών επιλογών όπως Νίκη Ολυμπιακού με νικητήριο καλάθι Σπανούλη ή Νίκη Παναθηναϊκού με νικητήριο καλάθι Τζέιμς, μαζί βέβαια με περισσότερα από 250 ακόμα ειδικά στοιχήματα σε ελκυστικές αποδόσεις!