Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Παρέμεινε Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ ο Χάρης Μελετίου


Την Δευτέρα 12-6-2017 και ώρα 17:30 στην Θήβα πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΚΑΣΕ και παράλληλα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη τετραετία (2017-2021).
Η διοίκηση παρουσίασε τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό της προηγούμενης τετραετίας (2013-2017) που ομόφωνα εγκρίθηκαν από το σώμα.
Στη συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις των εκπροσώπων των σωματείων.
Όπως αναφέρεται στην σελίδα της Π.Α.Κ. www.panevrytaniki.wordpress.com το παρών έδωσε ο προπονητής της ομάδας Φώντας Ζαχαρόπουλος.
Ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ έκανε μνεία για μια ακόμη φορά στις δραστηριότητες της Πανευρυτανικής.
Τέλος πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές από τις οποίες προέκυψε το νέο 11μελές Διοικητικό .Συμβούλιο το οποίο την ίδια ημέρα συγκροτήθηκε σε σώμα.

Ακολουθεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ. και οι 3 αναπληρωματικοί:

Πρόεδρος: Χάρης Μελετίου
Αντιπρόεδρος: Αντώνης Κανέλλος
Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Βυλλιώτης
Ταμίας: Χρήστος Αλογοσκούφης
Ειδικός Γραμματέας: Γιώργος Χαρατσής
Μέλη: Γιάννης Αλεξίου, Αλέξανδρος Θεοδώρου, Θεόδωρος Λαμπράκης, Παναγιώτης Μανωλόπουλος, Κωνσταντίνος Μπάκας, Βαγγέλης Μπρούζος
Αναπληρωματικά μέλη: Ηλίας Ροζάνας, Μάρκος Μπέσιος, Νικόλαος Ασήμου

Μέσα στις επόμενες μέρες στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. θα συζητηθεί μεταξύ άλλων το ζήτημα των play-out για την Α’ ΕΣΚΑΣΕ που τέθηκε στο συμβούλιο από τον Αλ. Θεοδώρου.
Επίσης, θα αποφασιστεί για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αν οι ομάδες στους ομίλους της Β’ ΕΣΚΑΣΕ θα παραμείνουν 10 ή θα γίνουν 8.


 Πηγή: www.eviabasket.gr, www.panevrytaniki.wordpress.com, www.eskase-basket.gr