Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Άψογη φιλοξενία στο Κρίκελλο για τους ποδηλάτες του Bike Odyssey


Μετά από τρεις ημέρες το Bike Odyssey αναχώρησε από το Κρίκελλο για την επόμενη διαδρομή. Οι κάτοικοι του Ευρυτανικού χωριού αποχαιρέτησαν τους ηρωικούς ποδηλάτες και τους ευχήθηκαν όμορφες και απολαυστικές διαδρομές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου.
Η φιλοξενία των Κρικελλιωτών και του Δήμου Καρπενησίου ήταν εξαιρετική.
Τη γραμμή του τερματισμού στο Κρίκελλο πέρασε πρώτη στις 21/6 η ομάδα «Ekstratis» - Παπασάββας Μιχάλης / Ορφανουδάκης Κώστας με χρόνο 06:18:12. Δεύτερη η ομάδα «Heroes & Zeros» - Τσουλουχάς Γιώργος / Dudek Bo: με χρόνο 06:31:37.
Την Κυριακή(24/6) στην Ναύπακτο θα πέσει η αυλαία του Bike Odyssey, του απόλυτου ποδηλατικού αγώνα που ξεκίνησε από τη Σμίξη Γρεβενών στις 18 Ιουνίου και μετά από οκτώ ημέρες απαιτητικών αλλά και πανέμορφων ορεινών διαδρομών, ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία.
Το Bike Odyssey είχε συνολικό μήκος 600 χλμ., με 25.000 μέτρα υψομετρικές διαφορές και πέρασε από 57 υπέροχα χωριά της ορεινής Ελλάδας διασχίζοντας την πανέμορφη οροσειρά της Πίνδου. Υπήρχαν λίγα ασφάλτινα τμήματα, αρκετά μονοπάτια ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό της διαδρομής του αγώνα καλυπτόταν από χώμα με τους ποδηλάτες αρκετές φορές να διασχίζουν ακόμα και ποτάμια.
Πλήρης υλικό στον ακόλουθο σύνδεσμο.












Φωτογραφίες: Κώστας Συγγούνης, Δήμος Καρπενησίου