Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 5-2

Ο ΠΑΟΚ F.C. επικράτησε στο ντέρμπι των «δικεφάλων», νικώντας με σκορ 5-2 την ΑΕΚ Αγίων Ευρυτάνων Καρπενησίου.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε Κυριακή (18/6) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 1.30 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 6ης  και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου Υποομίλου της Β΄ Ευρυτανίας.
Ο ΠΑΟΚ των Λάκη Αναστασόπουλου και Γιώργου Χρυσαφόπουλου ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του ματς και κυριάρχησε. Σκόραρε 5 φορές με τον Άρη Ρέπα να πετυχαίνει χατ-τρικ και τους Αλέξη Μαστρογιάννη και Βασίλη Τριανταφυλλόπουλο να σκοράρουν από 1 φορά.
Η ΑΕΚ του Ηλία Μπακόλα είχε ξανά σωρεία προβλημάτων και με δυσκολία συμμετείχε στο ματς, αφού ξεκίνησε με 9 παίκτες την αναμέτρηση. Για τον «δικέφαλο» του νότου ο Χρήστος Σεντής σκόραρε δυο φορές.
Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει προσωρινά στην 1η θέση του ομίλου, φτάνοντας τους 9 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ τερμάτισε τελυταία(4η) με -2 βαθμούς.

Χωρίς θεατές
Η μοναδική αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου για την Β΄ Κατηγορία έγινε κάτω από συννεφιά και χωρίς την παρουσία θεατών.

0/6 και -2
Η ομάδα των Αγίων Ευρυτάνων δεν κατάφερε να καλύψει την αρνητική βαθμολογία και σε 6 ματς γνώρισε ισάριθμες ήττες. Τερμάτισε στην τελευταία και 4η θέση του 1ου υποομίλου του Β΄ τοπικού με -2 βαθμούς.

Έναρξη στις 1.30
Το ματς ξεκίνησε με 30λεπτη καθυστέρηση, αφού η ΑΕΚ συγκέντρωσε μετά δυσκολίας 9 ποδοσφαιριστές, για να αρχίσει η αναμέτρηση.

Α΄ Μέρος

Ανοιχτό ματς
Ανοιχτό ματς έγινε στο πρώτο 45λεπτο με τις δυο ομάδες να πετυχαίνουν 5 τέρματα και τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ με 3-2.

Αρχή με 9
Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με 9 παίκτες και στην πορεία προστέθηκαν οι: Χρήστος Σεντής και Γιώργος Μπέσσας.

Με γκολ Τριανταφυλλόπουλου


Στο 19ο λεπτό ο Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος έκανε την κούρσα από τα δεξιά και με σέντρα-σουτ από πλάγια στην αριστερή γωνία της ΑΕΚ πέτυχε το 1-0.


Διπλασίασε ο Ρέπας
Στο 24ο λεπτό μετά την έξοχη μεταβίβαση του Γιάννη Τσάκνη, ο Άρης Ρέπας βρέθηκε τετ α τετ με τον Στέφανο Κοράκη,  πλάσαρε αρχικά στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος διαμόρφωσε το 2-0.



Μείωσε ο Σεντής
Ο Χρήστος Σεϊντης στο 25΄ μετά την μπαλιά του Χρήστου Παρούτσα με πλασέ στην αριστερή γωνία του ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1.



Με πέναλτι Μαστρογιάννη


Στο 34΄ ο Άρης Ρέπας ανατράπηκε από τον Μάκη Νιαβή με τον ρέφερι Λάμπρο Κολοκώτσιο να θεωρεί ότι το μαρκάρισμα ήταν μέσα στην περιοχή και να καταλογίζει πέναλτι κάτω από διαμαρτυρίες. Ο Αλέξης Μαστρογιάννης με χαμηλή εκτέλεση στην δεξιά γωνία της ΑΕΚ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.



Στο ματς ξανά
Ο Χρήστος Σεντης με το 2ο προσωπικό του τέρμα έβαλε ξανά την ΑΕΚ στο ματς στο 38΄, καθώς με όμορφο πλασέ μείωσε σε 3-2.


Οι καλύτερες φάσεις
19΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε την κούρσα από τα δεξιά και από πλάγια με σέντρα-σουτ στην αριστερή γωνία της ΑΕΚ έκανε το 1-0.
22΄: Σουτ του Τσάκνη κόντραρε στον Λάππα και ο Κοράκης μπλόκαρε στην συνέχεια.
24΄: Ο Τσάκνης έκανε την μπαλιά για ον Ρέπα, που πλάσαρε στο τετ α τετ τον Κοράκη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος πέτυχε το 2-0.
25΄: Ο Παρούτσας έκανε την μπαλιά-«διαβήτης» για τον Σεντή, που με προσωπική ενέργεια πλασέ στην αριστερή γωνία μείωσε σε 2-1.
27΄: Σουτ του Ασπροποταμίτη απέκρουσε σε κόρνερ ο πορτιέρο της ΑΕΚ.
34΄: Ο Ρέπας έκανε την ατομική ενέργεια και ανατράπηκε από τον Νιαβή κερδίζοντας πέναλτι. Ο Μαστρογιάννης εκτέλεσε και με πλασέ χαμηλά στην δεξιά γωνία διαμόρφωσε το 3-1.
38΄: Ο Σεντής με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή και δεξιά μείωσε σε 3-2.

Β΄ Μέρος

Ακόμη δυο
Ο ΠΑΟΚ σκόραρε ακόμη δυο φορές στην επανάληψη φτάνοντας στο τελικό 5-2.

Με παίκτη λιγότερο


Στο 64΄ αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Γιάννης Λάππας με την ΑΕΚ να ολοκληρώνει με 10 παίκτες.


Το 5-2 με Ρέπα


Ο Άρης Ρέπας στο 64ο λεπτό με πλασέ στην κλειστή γωνία του Στέφανου Κοράκη και με κοντινή προβολή στο 77΄ έπειτα από σέντρα του Λάμπρου Θεοδωρογιάννη από αριστερά πέτυχε χατ-τρικ γράφοντας το τελικό 5-2. Ο τλαντούχος Ρέπας είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, φτάνοντας τα 6 γκολ.


Οι καλύτερες φάσεις
52΄: Σουτ του Ρέπα απέκρουσε ο Κοράκης.
64΄: Ο Ρέπας μπήκε στην περιοχή από δεξιά και από πλάγια με σουτ στην κλειστή αριστερή γωνία της ΑΕΚ έγραψε το 4-2.
77΄: Ο Θεοδωρογιάννης σέντραρε από αριστερά και ο Ρέπας με προβολή εξ επαφής έκανε το τελικό 5-2.

Κίτρινες Κάρτες
-
Διακριθέντες
ΠΑΟΚ:  Ρέπας, Μαστρογιάννης, Τριανταφυλλόπουλος, Φούκας
ΑΕΚ: Σεντής

Συνθέσεις Ομάδων

ΠΑΟΚ (Γιώργος Χρυσαφόπουλος & Λάκης Αναστασόπουλος): Αναστασόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μπαρλάς, Παπαροϊδάμης, Τσάκνης, Φούκας, Μαστρογιάννης, Φλωράκης(52΄ Θεοδωρογιάννης), Τσιάκας, Ρέπας, Ασπροποταμίτης

ΑΕΚ (Ηλίας Μπακόλας): Κοράκης, Γιαννόπουλος Δ., Κοτσιμπός, Λάππας, Τσόγκας, Παρούτσας, Γιαννόπουλος Γ., Νιαβής(60΄ λ.τρ. Αρκουμάνης), Μπέσσας Γ., Σεντής, Κολλημένος

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μαρία Χρυσαφοπούλου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος