Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Κεράσοβο-Ραπτόπουλο 3-2

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για το Κεράσοβο, το οποίο επιβλήθηκε με 3-2 του Ραπτοπούλου με γκολ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας.
Η συνάντηση διεξήχθη το Σάββατο 10 Ιουνίου στο  γήπεδο Κερασοχωρίου υπό το βλέμμα λιγοστών φιλάθλων. Άρχισε στις 5 και ήταν στα πλαίσια τα 5ης αγωνιστικής του 2ου υποομίλου της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Το Κεράσοβο του Χρήστου Κοσμά πέτυχε την δεύτερη νίκη στο γήπεδο του, έχοντας σκόρερ τον Δημήτρη Μπανιά(2 γκολ) και τον Σταύρο Κοσμά(1 γκολ). Αγωνίστηκε μάλιστα με 9 αρχικά και εν συνεχεία με 10 ποδοσφαιριστές. Οι Κερασοβίτες μείωσαν την αρνητική τους βαθμολογία και έχουν πλέον -6, ενώ με δυο νίκες στα εναπομείναντα ματς θα την εξαλείψουν πλήρως.
Το Ραπτόπουλο επιχείρησε να εξαντλήσει τις μαθηματικές ελπίδες για την κατάληψη της πρωτιάς, όμως δεν τα κατάφερε παρά το καλό του ξεκίνημα .Τα γκολ του πέτυχαν οι: Θοδωρής Παπαδήμος και Γιώργος Πιπέρας. Η Δόξα παρέμεινε στον 1 πόντο.
Την επόμενη(6η) αγωνιστική το Κεράσοβο θα παίξει την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Καρπενήσι με τον Απεραντιακό, ενώ ρεπό έχει το Ραπτόπουλο.

Οι 5 θεατές
Στην κερκίδα το γηπέδου Κερασοχωρίου βρέθηκαν μόλις 5 φίλαθλοι.


2 στα 2
Το Κερασοχώρι έχει κάνει το 2 στα 2 και έχει «κατεβάσει» το -12 στο -6. Εκκρεμεί η αναμέτρηση του πρώτου γύρου μεταξύ των δυο ομάδων.

Αλλαγή ημέρας
Η αναμέτρηση διεξήχθη μια ημέρα πιο νωρίς και μισή ώρα νωρίτερα. Αρχικά είχε οριστεί γι τις 5 και 30 της Κυριακής(11/6).

Εξασφάλισε θέση ο Απεραντιακός
Και μαθηματικά ο Απεραντιακός, ο οποίος είχε ρεπό εξασφάλισε θέση στον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή για 3η συνεχή σαιζόν.

Α΄ Μέρος

«Κερασοβίτικο» προβάδισμα
Παρότι άρχισε με 9 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στην συνέχεια έγιναν 10 οι «πράσινοι» βρήκαν τα αποθέματα και ανέτρεψαν το 0-1 σε 2-1.

Ξανά γκολ με το «καλημέρα»
Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Φάνης Παπαδήμος(Νο10) τροφοδότησε τον Θοδωρή Παπαδήμο(Νο11), που πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Ακυρωθέν Λάμπρου
Στα δίχτυα του Κώστα Ντάλλη έστειλε την μπάλα ο Μιχάλης Λάμπρου των γηπεδούχων, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε από τον β΄ βοηθό Νίκο Παπαρούπα ως οφσάιντ.

Ανατροπή Κερασόβου
Οι γηπεδούχοι με τον Δημήτρη Μπανιά(Νο9) και τον Σταύρο Κοσμά(Νο8) σκόρερ και πρωταγωνιστές ανέτρεψαν το σκορ και προηγήθηκαν με 2-1.

Έγιναν 10
Ο Θύμιος Μούτσελος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του τερματοφύλακα και το Κεράσοβο έπαιξε με 10 ποδοσφαιριστές.

Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Ο Παπαδήμος Θεοφ. τροφοδότησε τον Παπαδήμο Θεοδ., ο οποίος με πλασέ σημείωσε το 0-1.
11΄: Ο Τσιγαρίδας Ι. έβγαλε σέντρα, ο Μπανιάς με πλασέ μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας ισοφάρισε σε 1-1.
28΄: Σέντρα του Μπανιά, ο Κοσμάς Σ. με απευθείας σουτ διαμόρφωσε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Β΄ Μέρος

Κρίθηκε στο φινάλε
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2. Τελικώς ο Α.Ο.Κ. ήταν αυτός που «χαμογέλασε» στο τέλος του παιχνιδιού.

Ισοφάριση Πιπέρα


Δεύτερο σερί γκολ για τον Γιώργο Πιπέρα(Φωτογραφία) της Δόξας, ο οποίος ισοφάρισε στο 55΄ για το 2-2 με όμορφο σουτ. Δεύτερη ασίστ στο ματς για τον Φάνη Παπαδήμο.

Στο 90΄ το νικητήριο
Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας ο Δημήτρης Μπανιάς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-2, μετά το σουτ του Σταύρου Κοσμά, το οποίο είχε πορεία προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Σουτ-βολέ του Στασινού εκτός περιοχής απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Κερασόβου.
55΄: Ο Στασινός τροφοδότησε τον Παπαδήμο Θεοφ., ο οποίος «έστρωσε» στον Πιπέρα, ο οποίος με άψογο σουτ πέτυχε το 2-2.
87΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδημητρίου Ι. έδιωξε προ της γραμμής αμυντικός των γηπεδούχων.
90΄: Ο Ρίζος έκανε μπαλιά, ο Κοσμάς Σ. πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ντάλλη και ο Μπανιάς σε κενό τέρμα σημείωσε το 3-2.

Κίτρινες Κάρτες
-

Διακριθέντες
Κεράσοβο:  Μπανιάς, Κοσμάς Σ., Ρίζος, Τσιγαρίδας
Ραπτόπουλο: Πιπέρας, Παπαδήμος Θεοφ., Παπαδήμος Θεοδ., Στασινός

Συνθέσεις Ομάδων

Κεράσοβο (Χρήστος Κοσμάς): Μούτσελος, Ρίζος, Τσιγαρίδας., Κοσμάς Χ., Τρίκας Ν., Παπαροιδάμης, Λάμπρου, Κοσμάς Σ., Μπανιάς, Βλάχος

Ραπτόπουλο : Ντάλλης, Πέτσας, Παπαδημητρίου Ι., Μύτας, Παπαδήμος Λ., Παπαδημητρίου Α., Στασινός, Πιπέρας, Μπράζιας, Παπαδήμος Θεοφ., Παπαδήμος Θεοδ.

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Νίκος Παπαρούπας(ΕΠΣ Ευρυτανίας)