Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Στις 26 Ιουνίου η Γ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας-Παράταση στις άδειες δυο γηπέδων

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε την Παρασκευή 2 Ιουνίου και ώρα 7 στα γραφεία της Ενώσεως. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και οι: Γιώργος Λιάγκας, Πάνος Παπαδημητρίου, Βασίλης Κατσίκης, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, καθώς και ο υπάλληλος Διονύσης Βονόρτας.
Αποφασίστηκε έως τις 31 Ιουλίου να γίνει η πρόσληψη των προπονητών των μικτών ομάδων περιόδου 2017-2018, ενώ μέχρι τις 15 του ίδιου μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι αιτήσεις, με την ανακοίνωση για αυτές να γίνεται τις επόμενες ημέρες. Στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου με βασικό θέμα το νέο καταστατικό της ομοσπονδίας μετά τις εισηγήσεις της Fifa και της Uefa θα βρεθούν από πλευράς ΕΠΣΕ οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Γιώργος Λιάγκας και Βασίλης Κατσίκης.
Για το γηπεδικό θέμα αναφέρθηκε η παραχώρηση ως δωρεά του χώρου του γηπέδου της Κρέντης από την τοπική ομάδα για δημιουργία ενωσιακού. Η ΕΠΣΕ είναι απόλυτα θετική σε αυτό, όταν φυσικά υπάρξει η οικονομική δυνατότητα.
Παράταση πήρε η άδεια λειτουργίας των γηπέδων Κερασοχωρίου και Ραπτοπούλου έως το τέλος του Οκτωβρίου. Συστάθηκε επιτροπή, η οποία θα αιτηθεί να παρευρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγράφων, ώστε να συζητήσει για τα γηπεδικά προβλήματα του εν λόγω Δήμου και για την δημιουργία γηπέδου με χόρτο. Υπάρχει μάλιστα και η σχετική μελέτη. Ο Δήμος Αγράφων είναι ο μοναδικός χωρίς γήπεδο με πράσινο. Το γήπεδο της Δυτικής Φραγκίστας φαίνεται ως το πιο κατάλληλο, χωρίς όμως να μην είναι σε προτεραιότητα και τα άλλα γήπεδα.
Αποφασίστηκε η διεξαγωγή της Γ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας να πραγματοποιηθεί στις 26, Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα στα γραφεία της Ενώσεως και ώρα 6. Η Γ.Σ. έχει συγκληθεί και συσταθεί σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΣ Ευρυτανίας και με επικύρωση των πρακτικών της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης.
Τα θέματα της Γ.Σ. είναι τα ακόλουθα:
1. Επικύρωση πληρεξούσιων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παριστάμενων μελών
2. Εκλογή γραμματέως για την τήρηση πρακτικών
3. Έγκριση οικονομικού απολογισμού από 1-1-2016 έως 31-12-2016
4. Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού έτους 2018
5. Έγκριση διοικητικού απολογισμού έτους 2016
6. Οικονομικές εκκρεμότητες ομάδων
7. Ορισμός κλήρωσης πρωταθλήματος Α΄ τοπικής κατηγορίας και κυπέλλου περιόδου 2017-2018
8. Διαιτησία(πρόοδος)
9. Πιστοποίηση προπονητών πρωταθλήματος και κυπέλλου περιόδου 2017-2018

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος