Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Γ.Σ. Ιτέας και Μαλεσίνα αντιμετωπίζει στην 2η φάση ο παμπαδικός Άτλας(16-18 Ιουνίου)


H ΕΣΚΑΣΕ ανακοίνωσε την συμπληρωματική προκήρυξη του παμπαιδικού πρωταθλήματος. Οι τρεις αγωνιστικές της 2ης φάσης θα διεξαχθούν στις 16-17-18 Ιουνίου. Ο Γ.Σ. Άτλας ως πρώτος του ΣΤ΄ Ομίλου θα αντιμετωπίσει τον πρώτο του Δ΄ Ομίλου Γ.Σ. Ιτέας και την πρώτο του Ε΄ Ομίλου Μαλεσίνα.
Το ένα ματς θα γίνει εντός έδρας και το άλλο εκτός έδρας. Η πρώτη ομάδα των δυο ομίλων προκρίνεται στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου.

Η συμπληρωματική προκήρυξη:

Στην 2η φάση
Από τους ομίλους Α,Β,Γ προκρίνονται για την 2η φάση η 1η ομάδα της βαθμολογίας κάθε ομίλου.( σύνολο ομάδων 3). Θα αγωνιστούν με κλήρωση σε ένα γύρο (3 αγων/κές). Κάθε ομάδα θα αγωνιστεί μία φορά εντός και μία φορά εκτός έδρας. Η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας της 2ης φάσης προκρίνεται στην 3η φάση στον τελικό.
Από τους ομίλους Δ,Ε,ΣΤ προκρίνονται για την 2η φάση η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας κάθε ομίλου ( σύνολο ομάδων 3). Θα αγωνιστούν με κλήρωση σε ένα γύρο (3 αγωνιστικές).Κάθε ομάδα θα αγωνιστεί μία φορά εντός και μία φορα εκτός έδρας.Η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας της 2ης φάσης προκρίνεται στην 3η φάση στον τελικό.
ΣΗΜ : Οι(3)αγωνιστικές της 2ης φάσης θα διεξαχθούν στις 16-17-18 Ιουνίου και η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΣΚΑΣΕ την Τρίτη 13/6/17 στις 19.00

Στην 3η φάση
Οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν από την 2η φάση θα αγωνιστούν στον τελικό και σε ουδέτερο γήπεδο για ανάδειξη της νικήτριας. Θα βραβευθούν οι αθλητές και των δύο ομάδων της 3ης φάσης. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου.