Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Remal Madrid-Παρέα B.C. 47-61

Εύκολα με 61-47 η Παρέα επικράτησε της Remal Madrid, που κατέβηκε με μόλις 5 αθλητές. Οι «πορτοκαλί» πέτυχαν την 2η νίκη τους στην διοργάνωση.
Ο αγώνας διεξήχθη την Δευτέρα (15/5) στο κλειστό του Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 7ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου και τον παρακολούθησαν περίπου 50 θεατές.
Η Remal Madrid του Γιάννη Δαράβαλη είχε δύσκολο έργο εξ αρχής παίζοντας σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς με 5 αθλητές. Είχε πολλές απουσίες αθλητών της, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει την διαφορά σε χαμηλά επίπεδα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας και του ματς ήταν ο Βαγγέλης Λελούδης με 15 πόντους και 3 τρίποντα.
Η Παρέα του Γιώργου Δροσίνη έπαιξε «χαλαρά» και κάνοντας πολλές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές της. Έλεγξε τον ρυθμό του ματς σε όλο το 40λεπτο, έχοντας διαρκώς διαφορά ασφαλείας και έφτασε στο τελικό +14 και στο 47-61. Για τους «πορτοκαλί» ο  Γιώργος Σώκος έβαλε 13 με 1 τρίποντο.
Την επόμενη (6η) αγωνιστική η Παρέα αγωνίζεται την Τετάρτη (24/5) με τους Forestry Force, ενώ την ίδια μέρα η Remal Madrid παίζει με τα Ψηλά Βουνά.

Μικρή παρουσία
Η απογευματινή αναμέτρηση, όπου άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του τουρνουά μπάσκετ έγινε παρουσία μόλις 50 περίπου θεατών.

«Πληγωμένη» η Ρεμαλ
Η ομάδα της Ρεμάλ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και με 5 καλαθοσφαιριστές συν τον «Τακαρέλ». Παρόλα αυτά οι «5» αθλητές κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Πρωτιά Σώκου


Για την ομάδα της Παρέας ο Γιώργος Σώκος ξεχώρισε βάζοντας 13 πόντους με 1 εύστοχο τρίποντο και μοιράζοντας αρκετές ασιστ. Με 10 και 2 τρίποντα ακολούθησε ο γκαρντ Γιώργος Ζαγκότσης.

15 ο Ε. Λελούδης


Για τους «Ισπανούς» ο γκάρντ Βαγγέλης Λελούδης έκανε πολύ καλή εμφάνιση βάζοντας 15 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα. Με 9 και 1 τρίποντο ακολούθησε ο Χρήστος Κατσαρής.

Σκόραραν και οι 11
Για την ομάδα της Παρέας σκόραραν και οι 11 αθλητές της που αγωνίστηκαν.

«Πορτοκαλί» προβάδισμα
 

Η ομάδα της Παρέας πήρε από το 1ο δεκάλεπτο το προβάδισμα φτάνοντας στο 10-19. Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος (Φωτογραφία Αριστερά) με 3ποντο, εν συνεχεία ακολούθησε ένα σερί 10-0 της Παρέας με δίποντο του Κύρου Παπαβασιλείου (Φωτογραφία Κέντρο) , καλάθι του Γιώργου Σώκου, δυο δίποντα του Δημήτρη Κατσαρού (Φωτογραφία Δεξιά), 3ποντο του Γιώργου Σώκου και δίποντο του ίδιου (3-13). Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος εκτέλεσε ξανά για 3, ο Κύρος Παπαβασιλείου έβαλε δίποντο και Βαγγέλης Λελούδης σκόραρε για 2 για το 8-15. Το δεκάλεπτο έκλεισε στο 10-19 μετά από καλάθι του Δημήτρη Κολλημένου, δίποντο του Βαγγέλη Λελούδη και 2ποντο του Δημήτρη Κατσαρού. Δυο εντυπωσιακές τάπες έκανε ο Κύρος Παπαβασιλείου στον Χρήστο Κατσαρή και στον Βαγγέλη Λελούδη.


Τραυματισμός Δ. Κατσαρού
Η Παρέα έχασε στα τελευταία λεπτά της περιόδου τον Δημήτρη Κατσαρο λόγω τραυματισμού.
Σερί 10-0
Η Παρέα μετά το 3-0 εις βάρος της έτρεξε ένα σερί 10-0 και έφτασε στο 3-13.

Σταθερή διαφορά


Η Remal εκμεταλλεύτηκε το Rotation της Παρέας, μείωσε προσωρινά στους 4, όμως η Παρέα αντέδρασε και έφτασε στο 22-31 του ημιχρόνου. Ο Βαγγέλης Λελούδης σκόραρε τρίποντο, ο Γιώργος Ζαγκότσης (Φωτογραφία Αριστερά) έβαλε δίποντο, ο Κώστας Λελούδης (Φωτογραφία Κέντρο) σκόραρε 2ποντο, ο Γιώργος Ζαγκότσης έβαλε νέο δίποντο και ο Κώστας Λελούδης «απάντησε» με δυο δίποντα για να μειώσει η Remal στους 4 και στο 19-23. Ο Λάμπρος Κατσαρός (Φωτογραφία Δεξιά) με δίποντο, ο Χρήστος Κατσαρής με τρίποντο και ο Λάμπρος Κατσαρός με νέο δίποντο έκαναν το 22-27. Το 22-31 του ημιχρόνου έγινε μετά από 1/2 ελεύθερες βολές του Πάνου Κολλημένου και τρίποντο του Γιώργου Ζαγκότση. Νέο εντυπωσιακό «στοπ» στον Γιάννη Δαράβαλη έβαλε ο αλτικός Κύρος Παπαβασιλείου.



Στο +19

 
Καλή απόδοση έπιασε στην 3η  περίοδο η Παρέα, όπου προηγήθηκε με +19 και με 32-51. Ο Νίκος Κωστής (Φωτογραφία Αριστερά) με δίποντο, ο Δημήτρης Κολλημένος (Φωτογραφία Κέντρο) με όμορφη προσπάθεια για 2, ο Χρήστος Κατσαρής με δίποντο και ο Γιώργος Σώκος με 2/2 ελεύθερες βολές διαμόρφωσαν το 24-37. Ακολούθησε δίποντο του Γιώργου Σώκου, τρίποντο του Βαγγέλη Λελούδη και καλάθι του Γιώργου Σώκου (27-41). Ο Βαγγέλης Λελούδης σκόραρε ξανά τρίποντο, ο Σωτήρης Στεφανής (Φωτογραφία Δεξιά) απάντησε με τρίποντο και ο Χρήστος Κατσαρής έβαλε δίποντο για το 32-44. Ο Δημήτρης Κολλημένος πέτυχε καλάθι, ο Νίκος Κωστής έβαλε δίποντο και τρίποντο για το 32-51 και το +19 για την Παρέα.



Διαδικαστικό φινάλε


Η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στην 4η περίοδο και ολοκληρώθηκε στο 47-61 με το επίμέρους 15-10 υπέρ της Remal. Ο Βαγγέλης Λελούδης έβαλε δίποντο, ο Χρήστος Κατσαρής (Φωτογραφία Αριστερά) έβαλε δίποντο και ο Γιάννης Δαράβαλης (Φωτογραφία Κέντρο) σκόραρε για 2 μειώνοντας σε 38-51. Ο Δημήτρης Κοκοτίνης σκόραρε για 2, ο Κώστας Λελούδης σκόραρε δίποντο, o Δημήτρης Κολλημένος το ίδιο και ο Γιάννης Δαράβαλης «εκτέλεσε» για 3 (43-55). Ο Κώστας Καλύβας (Φωτογραφία Δεξιά) σκόραρε τρίποντο, ο Κώστας Χειλάς έβαλε δίποντο, ο Γιώργος Ζαγκότσης σκόραρε για 3 και ο Κώστας Χειλάς έβαλε δίποντο στο τέλος του χρόνου για το 47-61.


Μπήκε ο «Τακαρέλ»


Στο τελευταίο 2λεπτο του ματς με την Remal Madrid πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Χειλάς (Φωτογραφία), επονομαζόμενος και ως «Τακαρέλ», ο οποίος σκόραρε 4 πόντους.


Τα δεκάλεπτα
10-19, 22-31, 32-51, 47-61

Συνθέσεις Ομάδων

Remal Madrid (Γιάννης Δαράβαλης): Αθανασόπουλος 6(2), Δαράβαλης 5(1), Κατσαρής 9(1), Λελούδης Ε. 15(3), Λελούδης Κ. 8, Χειλάς 4

Παρέα B.C. (Γιώργος Δροσίνης): Κατσαρός Δ. 6, Παπαβασιλείου 4, Κωστής 7(1), Κολλημένος Π. 1, Ζαγκότσης 10(2), Κατσαρός Λ. 4, Στεφανής 3(1), Σώκος 13(1), Κολλημένος Δ. 8, Καλύβας 3(1), Κοκοτίνης 2

Διαιτητές : Θανάσης Χουσιάδας & Κώστας Λέρης
Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος
Πίνακας: Βασίλης Ρουμελιώτης
Χρονομέτρης 24΄΄: Σπύρος Κολόκας
































Ρεπορτάζ: Άντζυ Τσολακίδου
Φωτογραφίες : Γιάννης Κολλημένος