Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Forstey Force(F.C.)- Νέοι B.C. 51-41

Την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά κατέκτησαν οι παίχτες Forestry Force(F.C), που νίκησαν τους Νέους με 51-41.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Δευτέρα (29/5) στο κλειστό του Καρπενησίου και άρχισε στις 8 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 7ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου και την παρακολούθησαν περίπου 50 θεατές.
Οι Φοιτητές του Γιώργου Τζανάκου μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα κατέκτησαν το πρώτο τους «ροζ» φύλλο αγώνα στην διοργάνωση. Το πρώτο μέρος «κύλησε» στο χαμηλό 24-22, με τους «δασοπόνους» να ανεβάζουν την απόδοση τους στην 3η και 4η περίοδο παίρνοντας διαφορά διψήφια και κάνοντας και παράλληλα μεγάλο Rotation. Ο Ανδρέας Μπούτσικας ηγήθηκε στο σκοράρισμα βάζοντας 16 πόντους.
Οι Νέοι κατέβηκαν υπό τις οδηγίες του Αποστόλη Νούλα και για ακόμη μια φορά έδειξαν θετικά στοιχεία, κατάφεραν να είναι κοντά στο σκορ στον αντίπαλο μέχρι και την 4η περίοδο κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ο Γιώργος Καραθάνος σκόραρε 12 πόντους, πετυχαίνοντας και 1 3ποντο.
Την επόμενη (8η) αγωνιστική οι Forestry Force αγωνίζονται την Παρασκευή (2/6) με τον Πρωτέα, ενώ οι Νέοι παίζουν την Τετάρτη (31/5) με την Παρέα. Οι φοιτητές μπήκαν πλέον στο «κόλπο» της πρόκρισης στο Final 6.

Περίπου 50
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 50 θεατές.


Χωρίς νίκη
Οι δυο ομάδες μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης δεν είχαν καμία νίκη πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι πιο νεανικές
Νέοι και Forestry Force είναι οι δυο πιο νεανικές ομάδες της διοργάνωσης, έχοντας αθλητές κάτω των 20 ετών. Πρόκειται για την μαθητική και την φοιτητική ομάδα αντιστοιχα.

16 για τον εύστοχο Μπούτσικα


Για τους νικητές ο Ανδρέας Μπούτσικας σκόραρε 16 πόντους δίνοντας για ακόμη ένα ματς ψυχραιμία από την γραμμή των ελεύθερων βολών βάζοντας 6 στις 6. Ακολούθησε με 13 πόντους ο σέντερ Γιάννης Κομιανός, όσους και ο Κώστας Φιλίντας, ο οποίος είχε και ένα 3ποντο.


Πρωτιά Καραθάνου


Για την ομάδα των Νέων ο Γιώργος Καραθάνος βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα σκοράροντας 12 πόντους με 1 3ποντο. Ακολούθησε με 9 και 1 τρίποντο ο Αλέξανδρος Τόλης.


Ρέφερι ο Ίγκλι


Το πρώτο του ματς στο τουρνουά σφύριξε ο Ίγκλι Οσμενάι του Πρωτέα.

Μπροστά οι Νέοι


Το φινάλε της 1ης περιόδου βρήκε την ομάδα των Νέων μπροστά στο σκορ με 12-15. Ο Αλέξανδρος Τόλης (Φωτογραφία Αριστερά) με τρίποντο, ο Γιάννης Κομιανός (Φωτογραφία Κέντρο) με δυο 2ποντα και ο Νίκος Τόλης με δίποντο έκαναν το 4-5. Ο Γιάννης  Ντεγιάννης σκόραρε για 2, ο Γιάννης Κομιανός πέτυχε δίποντο και ο Κώστας Ντότσικας (Φωτογραφία Δεξιά) σκόραρε δίποντο (8-7). Εν συνεχεία ο Γιώργος Λάνης πέτυχε καλάθι, ο Κώστας Ντότσικας έβαλε δίποντο και ο Γιάννης Κομιανός σκόραρε εκ νέου για 2, «γράφοντας» το 12-9. Το 12-15 του δεκαλέπτου έγινε χάρις δίποντο του Κώστα Ντότσικα, καλάθι του Ερμή Καραμπά και δίποντο του Στέργιου Καραντάνα.



Βραχέα «κεφαλή»


Η ομάδα των Forestry Force έκανε την ανατροπή και πήρε το προβάδισμα των δυο πόντων με 24-22. Ο Ανδρέας Μπούτσικας σκόραρε δίποντο, ο Γιώργος Καραθάνος έβαλε 2ποντο, ο Ανδρέας Μπούτσικας σκόραρε δυο συνεχόμενα δίποντα για το 18-17. Ο Ευθύμης Γραμματίκας (Φωτογραφία) πέτυχε 3ποντο, ο Ανδρέας Μπούτσικας είχε 2/2 ελεύθερες βολές, ο Αλέξανδρος Τόλης έβαλε δίποντο, ο Ανδρέας Μπούτσικας είχε 2/2 ελεύθερες βολές και ο Κώστας Φιλίντας έβαλε δίποντο (24-22). Ο Κώστας Ντότσικας των Νέων ανέκοψε με «στοπ» προσπάθεια του Ανδρέα Μπούτσικα των Forestry. Ο Κώστας Καραδήμας των Φοιτητών ανέκοψε τον Νίκο Τόλη των Νέων.


Ανέβασε την διαφορά

 
Οι Φοιτητές ανέβασαν την διαφορά στην 3η περίοδο προηγούμενοι προσωρινά μέχρι και +12, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 41-33. Ο Γιάννης Κομιανός με δίποντο και με γκολ φάουλ με εύστοχη ελεύθερη βολή διαμόρφωσε το 29-22. Ο Κώστας Παπαγεωργίου (Φωτογραφία Αριστερά) ευστόχησε για 3, ο Γιάννης Ντεγιάννης (Φωτογραφία Κέντρο) απάντησε με τρίποντο και ο Ανδρέας Μπούτσικας είχε ξανά 2/2 βολές (34-25). Ακολούθησε τρίποντο του Κώστα Φιλίντα (Φωτογραφία Δεξιά) , δίποντο του Γιώργου Καραθάνου, όμορφο καλάθι του Κώστα Φιλίντα και δίποντο του Αλέξανδρου Τόλη για το 39-29. Ο Γιώργος Καραθάνος έβαλε έξοχο ανάποδο λει απ, ο Γιάννης Ντεγιάννης πέτυχε δίποντο και ο Γιώργος Καραθάνος σκόραρε για 2 (41-33). Ο Ανδρέας Μπούτσικας των Forestry έκανε τάπα στον Κώστα Παπαγεωργίου των Νέων.



Στο +10


Οι Forestry Force ελέγχοντας τον ρυθμό της αναμέτρησης έφτασαν στο τελικό 51-41. Ο Αλέξανδρος Τόλης με δίποντο, ο Κώστας Φιλίντας με δίποντο, ο Ανδρέας Μπούτσικας με δίποντο και ο Ερμής Καραμπάς (Φωτογραφία) με εύστοχη προσπάθεια για 2 διαμόρφωσαν το 45-36. Ο Κώστας Φιλίντας έβαλε δίποντο, ο Σεραφείμ Μπίκας σκόραρε για 2, ο Κώστας Φιλίντας πέτυχε δίποντο, ο Γιώργος Καραθάνος σκόραρε τρίποντο  και ο Ανδρέας Μπούτσικας έβαλε δίποντο (51-41). Ο Κώστας Φιλίντας των «δασοπόνων» ανέκοψε με «στοπ» προσπάθεια του Νίκου Τόλη των Νέων. Ο Κώστας Παπαγεωργίου των Νέων έκανε τάπα» στον Γιάννη Αντωνίνη των Forestry.


Τα δεκάλεπτα
12-15, 24-22, 41-33, 51-41

Συνθέσεις Ομάδων

Forestry Force (Γιώργος Τζανάκος): Κατσαρός, Αντωνίνης, Τζανάκος, Λαδόπουλος, Λέκκας, Λάνης 2, Καραδήμας, Φιλίντας 13(1), Ντεγιάννης 7(1), Μπούτσικας 16, Κομιανός 13

Νέοι Β.C. (Αποστόλης Νούλας): Παπαγεωργίου 3(1), Καραντάνας 2, Γραμματίκας 3(1), Μπίκας, Τόλης Α. 9(1), Καραμπάς 4, Τόλης Ν., Καραθάνος 12(1), Ντότσικας 6

Διαιτητές : Ίγκλι Οσμενάϊ & Κώστας Λέρης
Κριτής: Μαρία Συγγούνη
Πίνακας: Θανάσης Γιαννόπουλος
Χρονομέτρης 24΄΄: Σπύρος Κολόκας






























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος