Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Φτιαγμένη για μεγάλες διοργανώσεις η πισίνα του Καρπενησίου-Σκέψη και για final 4 πόλο γυναικών στην πόλη μας


Το Σαββατοκύριακο 19 και 20/5 θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Καρπενησίου για 2η χρονιά την τελευταία τριετία το Final 4 κυπέλλου ανδρών με τα ζευγάρια των ημιτελικών Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Βουλιαγμένη-Εθνικός.
Κάθε ομάδα θα λάβει 30 προσκλήσεις και οι υπόλοιπες θα δοθούν σε παιδιά και πολίτες του Καρπενησίου. Να αναφερθεί πως ο Γιώργος Κατσαρός, αντιπρόεδρος της ΚΟΕ επεσήμανε πως υπάρχει σκέψη και πρόταση για διεξαγωγή κυπέλλου Ελλάδας στις γυναίκες από την επόμενη σεζόν με το φάιναλ-4 να διεξάγεται στο Καρπενήσι. Αυτή είναι μια πρόταση, η οποία θα συζητηθεί, χωρίς να είναι απόφαση.
Τέλος, από τη μεριά της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ο Άρης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας τόνισε ότι η φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων στο Καρπενήσι είναι προτεραιότητα του περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Χριστίνα Τσιλιγγίρη – Εκπρόσωπος Ολυμπιακού
«Κατ' αρχάς συγχαρητήρια και στις τρεις υπόλοιπες ομάδες που βρέθηκαν στο Final-4 του κυπέλλου μαζί με τον Ολυμπιακό. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ την ΚΟΕ που επέλεξε την επαρχία και συγκεκριμένα το Καρπενήσι για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια διοργάνωση. Θεωρώ πως είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, ωστόσο ένας αγώνας κρίνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές της πισίνας είναι ένα παιχνίδι. Ξέρουμε και πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ θα μπει μέσα για να κάνει το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στον φίλαθλο κόσμο του Καρπενησίου, του Ολυμπιακού και συνολικά του πόλο. Πιστεύω στην ομάδα μας και πιστεύω πως θα κατακτήσουμε το κύπελλο αυτό».

Γιώργος Νικολαΐδης – Εκπρόσωπος ΠΑΟΚ
«Θα κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια. Ξέρουμε τις δυνατότητες του αντιπάλου μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Η συμμετοχή στο Final–4 είναι μεγάλη τιμή για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας πήγε θαυμάσια στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως από του χρόνου θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι».

Φάνης Κουντουδιός – Προπονητής Εθνικού
«Ο Εθνικός πηγαίνει στο φάιναλ-4 χωρίς τρεις βασικούς παίκτες του που είναι τιμωρημένοι. Η συμμετοχή σε μία τέτοια διοργάνωση θα είναι η παρθενική για πολλά από τα παιδιά της ομάδας μας. Πάμε να πάρουμε εμπειρίες και να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα».

Αρτίν Ελμισιάν – Εκπρόσωπος ΝΟ Βουλιαγμένης
«Για εμάς θεωρώ πως ήταν μια καλή κλήρωση. Στόχος είναι να πάμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο πιθανότατα απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ακλόνητο φαβορί για την κατάκτησή του».

Δημήτρης Διάθεσοπουλος – Πρόεδρος ΚΟΕ
«Το Final-4 είναι ένας πολύ μεγάλος θεσμός για την ΚΟΕ και όλα τα ομαδικά αθλήματα. Το κύπελλο πάντα δίνει περισσότερες δυνατότητες διάκρισης στις ομάδες. Υπάρχουν και οι εκπλήξεις. Αυτό που έγινε φέτος, με τις ομάδες που δε δήλωσαν συμμετοχή στο κύπελλο είναι ανεπίτρεπτο. Από τη νέα χρόνια οποία ομάδα δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα ειναι υποχρεωμένη να δηλώνει και στο κύπελλο. Τέλος. Θα το ανακοινώσω άμεσα. Θα ήθελαν ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στην οποία διοργανώνεται το φαιναλ φορ. Ευχαριστούμε τον περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του».

Γιώργος Κατσαρος – Αντιπρόεδρος ΚΟΕ
«Θα κάνουμε πρόταση, ώστε να καθιερωθεί από του χρόνου κύπελλο γυναικών και το φάιναλ φορ του να διεξαχθεί στο Καρπενήσι. Το θέλει ο περιφερειάρχης. Δεν είναι ακόμη απόφαση του ΔΣ της ΚΟΕ. Είναι σκέψη και πρόταση».

Αριστείδης Τασιός-Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
«Συγχαρητήρια στις ομάδες που έφτασαν στο Final-4 του κυπέλλου. Ευχαριστώ την ΚΟΕ που μας επέλεξε και πάλι για αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Η πισίνα του Καρπενησίου είναι φτιαγμένη για πόλο. Είναι προτεραιότητα του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη οι μεγάλες διοργανώσεις στο Καρπενήσι. Η περιφέρεια είναι αυτή φιλοξενεί τις συμμετέχουσες ομάδες. Δεν πληρώνουν κάτι οι ομάδες. Οι προσκλήσεις θα δοθούν σε παιδιά και πολίτες του Καρπενησίου, ώστε το κολυμβητήριο να είναι γεμάτο».