Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Euroleague Final Four 2017: Θρυλικές αναμνήσεις από την Πόλη!


Μετά τους συγκλονιστικούς προημιτελικούς στη φάση των Playoffs, η φετινή ανανεωμένη και συναρπαστική Euroleague οδηγείται στο Final Four, όπου ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει για 10η φορά φιλοδοξώντας να κατακτήσει τον τέταρτο τίτλο της ιστορίας του.
Η Κωνσταντινούπολη, μάλιστα, όπου διεξάγεται η φετινή γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ σε επίπεδο συλλόγων, έχει χαραχθεί βαθιά σε όλους τους φίλους του αθλήματος, και φυσικά στους φιλάθλους των Πρωταθλητών, για το γνωστό… “πεταχτάρι” νίκης του Πρίντεζη στον τελικό του 2012 με την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ.


Η “ρώσικη αρκούδα” θα είναι και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό της φετινής Euroleague (19/05, 18:30), με τους ερυθρόλευκους να επιδιώκουν να διατηρήσουν ζωντανή την παράδοση που τους θέλει να την κερδίζουν στις μεγάλες, κρίσιμες συναντήσεις τους. Οι μνήμες, τα στατιστικά και οι προβλέψεις πολλές, ενώ οι προσωπικές μονομαχίες μεταξύ των μεγάλων αστεριών των δυο ομάδων θα κρίνουν, μεταξύ άλλων, την έκβαση και αυτού του ημιτελικού. Οι ξεχωριστές… κόντρες μεταξύ των βαρέων πυροβολικών του ζευγαριού αποτυπώνονται και στα αποκλειστικά προσφερόμενα ειδικά στοιχήματα του Stoiximan.gr τόσο για τον… ελληνικό τελικό, όσο και για την έτερη τιτανομαχία μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης (19/05, 21:30).

Μπορεί οι πρωταθλητές Ελλάδος να μην παρουσιάζονται ως φαβορί σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά αυτό έχει ξανασυμβεί και σε προηγούμενες περιπτώσεις, όπου οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο (2 συνεχόμενες κατακτήσεις 2012 & 2013) πως τα φαβορί αποδεικνύονται εντός παρκέ. Θα... τριτώσει άραγε το καλό;