Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ψήφισε «ναι» στο έγγραφο της ΕΠΣ Κιλκίς η ΕΠΣ Ευρυτανίας












Παρουσία των: Γιώργου Παπαντζίμα, Γιώργου Λιάγκα, Πάνου Παπαδημητρίου, Νίκου Δροσίνη, Βασίλη Κατσίκη, Σωτήρη Διώτη, π. Ευάγγελου Φεγγούλη και Θωμά Θεοδωρογιάννη την Παρασκευή 12/5 στις 20:00 συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας με δυο θέματα.
Το πρώτο από αυτά αφορούσε το γήπεδο της Κρέντης, το οποίο η τοπική ομάδα παραχωρεί για δημιουργία ενωσιακού, καθώς υπάρχει διαθέσιμη έκταση. Ο Σωτήρης Διώτης ανέφερε: «Δεν υπάρχουν δικά μας χρήματα να το δώσουμε για γήπεδο. Η Περιφέρεια δίνει 100 χιλιάρικα για το γήπεδο της Ποταμιάς», ενώ ο Γιώργος Παπαντζίμας μίλησε για το γήπεδο του Κερασοχωρίου.
Το επόμενο και βασικότερο θέμα ήταν το έγγραφο  της ΕΠΣ Κιλκίς(Στηρίζει τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο) προς τις Ενώσεις. Το έγγραφο αναφέρει πως η απόφαση της ΕΠΟ να παραστεί ως πολιτική αγωγή στην δίκη που θα γίνει τις 15/5 για το θέμα της κάρτας υγείας είναι καταχρηστική και αντιδεοντολογική και θα προκαλέσει οικονομική ζημία στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Εάν δεν ανακαλέσει την απόφαση της για παράσταση πολιτικής αγωγής για την κάρτα υγείας η εάν δεν συγκαλέσει έκτακτη Γ.Σ. η ΕΠΣ Κιλκίς θα καταθέσει εξώδικο κατά της ΕΠΟ. Ζήτησε από τις υπόλοιπες ενώσεις να υπογράψουν το συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο εξουσιοδοτεί τον δικηγόρο κ. Κατσιλιέρη.
Ο Θωμάς Θεοδωρογιάννης επεσήμανε πως η ΕΠΣ Κιλκίς δεν εκπροσωπεί την ΕΠΟ, είναι αντίθετος και δεν πρέπει καν να συζητηθεί και να υπάρξει απόφαση για το θέμα. Τόνισε μάλιστα: «Στηρίζω τον Γραμμένο, αλλά όχι το πλυντήριο των προηγούμενων». Ο Σωτήρης Διώτης διαμαρτυρήθηκε ότι η άποψη του δεν αναγράφηκε στα πρακτικά της προηγούμενης και την προ-προηγούμενης συνεδρίασης όσον αφορά το θέμα της τελικής ημερομηνίας των δηλώσεων συμμετοχής της Β΄  ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Στην ψηφοφορία «ναι» ψήφισαν άπαντες οι παρευρισκόμενοι πλην του Θωμά Θεοδωρογιάννη, ο οποίος ψήφισε «όχι».