Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Νέοι B.C.-Remal Madrid 23-35

Οι «Μαδριλένοι» της Remal Madrid έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο μέρος και επικράτησαν με 35-23 των Νέων.
Ο αγώνας διεξήχθη την Τετάρτη (3/5) στο κλειστό του Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 8 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 7ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου και τον παρακολούθησαν μόλις 30-40 άτομα.
Οι Νέοι του Πάνου Καραγιάννη ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκαν μέχρι και +6, για να κλείσει το ημίχρονο στο «χαμηλό» 14-12. Στο δεύτερο μέρος «κατάρρευσαν» πλήρως και η Remal έκανε την ολική ανατροπή με διαδοχικά καλάθια έφτασε στο τελικό 35-23. Ο Κώστας Παπαγεωργίου σκόραρε 10 πόντους.
Η Remal του Βαγγέλη Λελούδη ήταν κακή στο πρώτο μέρος κάνοντας βεβιασμένες επιθετικές προσπάθειες. Στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας την μπάλα κάτω από το καλάθι έκαναν την ανατροπή, παίρνοντας την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά στην πρεμιέρα τους. Ο Κώστας Λιάγκας ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 14.
Την επόμενη (3η) αγωνιστική ο η Remal Madrid παίζει την Δευτέρα (8/5) με τον Πρωτέα και οι Νέοι αγωνίζονται την ίδια μέρα με τα Ψηλά Βουνά.

Λιγοστοί θεατές
Η αναμέτρηση έγινε παρουσία μόλις 30 με 40 θεατών.



Χωρίς τρίποντο
Καμία από τις δυο ομάδες δεν σκόραρε έξω από τα 6.75.

Μαζί πατέρας & γιος

 












Με την ομάδα της Remal αγωνίστηκαν μαζί ο πατέρας Νίκος Δροσίνης (Φωτογραφία Αριστερά) με τον γιό του Γιώργο (Φωτογραφία Δεξιά).



Ξεχώρισε ο Παπαγεωργίου


Για την ομάδα των Νέων ο Κώστας Παπαγεωργίου σκόραρε 10 πόντους και ήταν ο μοναδικός δηψίφιος της ομάδας του. Με 5 ακολούθησαν Ερμής Καραμπάς και Γιώργος Καραθάνος.

Διψήφιος ο Λιάγκας


Για τους νικητές της Remal Madrid ο σέντερ Κώστας Λιάγκας έβαλε 14 πόντους και συνέβαλλε τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του. Με 8 ακολούθησε ο Παναγιώτης Ζωχάκης.


Σφύριξε ο Σαμαντάς

Σφυρίχτρα πήρε για πρώτη φορά σε ματς του φετινού τουρνουά ο αθλητής και προπονητής του Άτλαντα Άγγελος Σαμαντάς.

Καλύτερα οι Νέοι

 












Η ομάδα των Νέων μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 11-6. Ο Κώστας Αρκουμάνης με δίποντο, ο Κώστας Παπαγεωργίου με δίποντο, ο Ερμής Καραμπάς (Φωτογραφία Αριστερά) με έμμεσο τρίποντο καλάθι και φάουλ με εύστοχη βολή και ο Κώστας Λιάγκας με δίποντο έκαναν το 5-4. Το 11-6 του δεκαλέπτου έγινε μετά από καλάθι του Κώστα Παπαγεωργίου, 2ποντο του Γιώργου Καραθάνου (Φωτογραφία Δεξιά), νέο δίποντο του Κώστα Παπαγεωργίου και 2/2 ελεύθερες βολές του Γιάννη Δαράβαλη.



Άστοχο 10λεπτο
Με επί μέρους σκορ 3-6 ολοκληρώθηκε η 2ης περίοδος, με τους Νέους να κρατούν διαφορά 2 πόντων και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 14-12.Ο Νίκος Τόλης με 1/2 ελεύθερες βολές, ο Κώστας Λιάγκας με δίποντο, ο Παναγιώτης Ζωχάκης με 2ποντο, ο Κώστας Λιάγκας με δίποντο και ο Κώστας Παπαγεωργίου με δίποντο έκαναν το 14-12 του ημιχρόνου.


«Ισπανική» ανατροπή


Η ομάδα της Remal Madrid βελτιώθηκε αισθητά και πέρασε μπροστά στο σκορ στην 3η περίοδο, την οποία ολοκλήρωσε με 21-26 υπέρ της. Ο Κώστας Λιάγκας με δίποντο, ο Κώστας Παπαγεωργίου με δίποντο, ο Κώστας Λιάγκας με δίποντο και ο Παναγιώτης Ζωχάκης (Φωτογραφία) με δίποντο έκαναν το 16-18. Ο Γιώργος Καραθάνος σκόραρε για 2, ο Κώστας Λιάγκας πέτυχε δίποντο και ο Παναγιώτης Ζωχάκης σκόραρε για δίποντο (18-22). Το 21-26 της 3ης περιόδου έγινε μετά από 1/2 βολές του Γιώργου Καραθάνου, δίποντο του Κώστα Λιάγκα, καλάθι του Ερμή Καραμπά  και δίποντο του Κώστα Λελούδη.



«Καθάρισε» η Remal


Η ομάδα της Remal ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι και με σερί πόντων έφτασε στο τελικό 23-35 και στο +12. Ο Κώστας Αρκουμάνης (Φωτογραφία) με δίποντο, ο Παναγιώτης Ζωχάκης με δίποντο, ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος με 3/4 συνολικά ελεύθερες βολές και ο Νίκος Δροσίνης με δίποντο ολοκλήρωσαν ένα σερί 11-0 για το 23-35. Το τελικό 23-35 πραγματοποίησε με δίποντο Ευθύμης Γραμματίκας. Ο Ερμής Καραμπάς των Νέων ανέκοψε με τάπα τον Παναγιώτη Ζωχάκη της Remal Madrid.


11-0 σερί
Η Remal Madrid από τα τέλη της 3ης περιόδου και για 10 λεπτά μέχρι το τελευταίο λεπτό του ματς σκόραρε διαρκώς και με σερί 11-0 από το 21-24 έφτασε στο 21-35.

Αποβλήθηκαν Ε. Λελούδης & Ν. Τόλης

 












4.05 πριν το τέλος του ματς ο Βαγγέλης Λελούδης (Φωτογραφία Αριστερά) της Remal αποβλήθηκε κάνοντας το 5ο του φάουλ. 00.11 πριν το φινάλε ο Νίκος Τόλης (Φωτογραφία Δεξιά) έκανε το 5ο του φάουλ και αποβλήθηκε.

Τα δεκάλεπτα
11-6, 14-12, 21-26, 23-35

Συνθέσεις Ομάδων

Νέοι B.C. (Πάνος Καραγιάννης): Παπαγεωργίου 10, Καραντάνας, Τάκης, Γραμματίκας 2, Μπίκας, Τόλης Α., Καραμπάς 5, Τόλης Ν. 1, Καραθάνος 5

Remal Madrid (Βαγγέλης Λελούδης): Λιάγκας 14, Αθανασόπουλος 3, Δαράβαλης 2, Ράπτης, Δροσίνης Γ., Λελούδης Ε., Λελούδης Κ. 2, Αρκουμάνης 4, Ζωχάκης 8, Δροσίνης Ν. 2

Διαιτητές : Άγγελος Σαμαντάς & Δημήτρης Σταλίκας
Κριτής: Γιώργος Τζανάκος
Πίνακας: Θανάσης Γιαννόπουλος
Χρονομέτρης 24΄΄: Σπύρος Κολόκας























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος