Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Παμπαίδες: ΑΣΕ Μπούκαλη-Π.Α.Κ. 58-19

«Άνιση» μάχη ήταν η αναμέτρηση των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη και της Π.Α.Κ. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν άνετα των φιλότιμων Ευρυτάνων με 58-19.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη, αρχίζοντας στις 3. Ήταν στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη έκαναν μια δυνατή προπόνηση, φτάνοντας το 7 στα 7 και «καθαρίζοντας» την νίκη στο πρώτο μέρος. Η Λαμιώτικη ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα και ξεχωρίζει αγωνιστικά έως τώρα. Με 10 πόντους ολοκλήρωσαν το ματς ο Παναγιώτης Γεωργούσης και ο Βασίλης Παπαγεωργίου.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου συνεχίζει την συλλογή εμπειριών και αυτό έκανε σε ένα ακόμη ματς, καθώς δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον αντίπαλο της. Κέρδος το δεύτερο ημίχρονο, όπου τα πήγε αρκετά καλά. Ο Βασίλης Σβερώνης είχε 4 πόντους. Η Ευρυτανική ομάδα δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης μετά από 6 αγώνες.
Το Σάββατο 20/5 στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη θα παίξουν στην Σπερχειάδα με τον τοπικό Άρη, ενώ η Π.Α.Κ. θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Λαμίας.

Εξαιρετικά Μπούκαλη
Το απόλυτο των νικών έχει η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη.

Δυο «10αρια»

 












Ο Βασίλης Παπαγεωργίου (Φωτογραφία αριστερά) και ο Παναγιώτης Γεωργούσης (Φωτογραφία δεξιά) σημείωσαν από 10 πόντους ο καθένας.

Αντικατάσταση ρέφερι
Τον αρχικά ορισθέντα διαιτητή Μάρκ Κιαφγοβάντα αντικατέστησε ο αξιόλογος Αντώνης Πατάγιας, σφυρίζοντας τον γιό του Θάνο, που παίζει στα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη.

Χαμηλά ο πρώτος


Με 4 πόντους έκλεισε το ματς ο Βασίλης Σβερώνης(Φωτογραφία), που αγωνίζεται και στο τουρνουά μπάσκετ Καρπενησίου με τους Ντόπιους. Τρεις είχαν οι: Γιάννης Υφαντής και Γιώργος Ντότσικας.

Στο +20 νωρίς
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη προηγήθηκαν στο πρώτο 8λεπτο της Πανευρυτανικής με 22-2.

Χαλαρή συνέχεια
Με 34-4 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με την διαφορά να ανεβαίνει ακόμη 10 πόντους. Το επιμέρους σκορ της δεύτερης περιόδου ήταν 12-2 υπέρ των ΑΣΕΜ.

Σε ρελαντί ρυθμούς
Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με 46-9 για τους γηπεδούχους. Με 12-5(επιμέρους) τελείωσε η εν λόγω περίοδος.

Βρήκε πόντους
Η Ακαδημία στο τελευταίο δεκάλεπτο βελτιώθηκε αρκετά επιθετικά. Το επιμέρους 12-10 έφερε το τελικό 58-19(+39) για τους Φθιωτούς.

Τα 8λεπτα
22-2, 34-4, 46-9, 58-19

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Παπαγεωργίου 10, Αναγνωστόπουλος 7, Γεωργούσης 10, Αντωνόπουλος 2, Οικονόμου 4, Κουτουλογένης, Πατάγιας 2, Τυμπλαλέξης 8, Ντρούκας 2, Παπαδήμας Π. 4, Μωυσόγλου 4, Παπαδήμας Κ. 4

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Υφαντής 3, Μπακατσιάς 2, Γραβάνης 2, Κρίκας 2, Σβερώνης 4, Μαυραγάνης 1, Μόκκας, Μαραγούσιας, Ντότσικας 3, Τσακνιάς, Μπόνιας 2

Διαιτητής: Αντώνης Πατάγιας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Διονύσης Αναγνώστου(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης: Γιώργος Στεργίου








Πηγή: www.panevrytaniki.wordpress.com