Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Παμπαίδες: Πρωτέας Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας 24-62

Η εντυπωσιακή πορεία του Άτλαντα δεν έχει σταματημό. Η ομάδα του Καρπενησίου επικράτησε εκτός έδρας με 24-62 του Πρωτέα Λαμίας.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/5 στο ΔΑΚ Λαμίας και άρχισε στις 2. Ήταν στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Πρωτέας του Χρήστου Μπάκα αγωνίστηκε για δεύτερη σερί ημέρα και ήταν αρκετά βελτιωμένος επιθετικά από το ματς του 1ου γύρου στο Καρπενήσι. Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος με 9 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Λαμιωτών. Ο ΑΝΟΠ έχει απολογισμό 0 νίκες και 7 ήττες. Στις δυο αναμετρήσεις με την Π.Α.Κ. θα διεκδικήσει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα.
Ο Άτλαντας του Άγγελου Σαμαντά κυριάρχησε για μια ακόμη φορά και πέτυχε εύκολη εκτός έδρας νίκη, συνεχίζοντας να βρίσκεται στο βαθμολογικό «κυνήγι» των ΑΣΕΜ. Με 16 πόντους έκλεισε την συνάντηση ο Αουρέλ Ελεζάι, που πρώτευσε στο σκοράρισμα. Ο Γυμναστικός έχει 6 νίκες και 1 ήττα(13 βαθμούς).
Για την 9η αγωνιστική ο Άτλαντας θα αγωνιστεί ξανά στο ίδιο γήπεδο με την Αναγέννηση Λαμίας, ενώ ο Πρωτέας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη.

Δεύτερο συνεχόμενο
Μια ημέρα νωρίτερα ο Πρωτέας είχε ηττηθεί με 29-51 από την Αναγέννηση Λαμίας στο ίδιο γήπεδο.

Μοναδικό της αγωνιστικής
Αναβλήθηκαν οι συναντήσεις Άρης Σπερχειάδας-ΑΣΕ Μπούκαλη και Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας.

Αποκάλυψη ο Ελεζάι


Για τους νικητές ο Αουρέλ Ελεζάι(Φωτογραφία) ξεχώρισε, σταματώντας στους 16 πόντους. Διψήφιος με 10 ο Κώστας Σεριανάι.

Παραλίγο διψήφιος














Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος(Φωτογραφία αριστερά) για τους Λαμιώτες σημείωσε 9 πόντους. Ο Θανάσης Λύκος(Φωτογραφία δεξιά) ακολούθησε, σημείωσε 8 με 1 εύστοχο 3ποντο.

Ασταμάτητος ο Γυμναστικός
Την 6η του νίκη σε 7 ματς πέτυχε ο Άτλαντας, ο οποίος «χτυπά» με αξιώσεις την πρώτη θέση του ομίλου.

Μπήκε δυναμικά
Οι Καρπενησιώτες πήραν προβάδισμα επί των Λαμιωτών στο πρώτο 8λεπτο με σκορ 8-17. Εντυπωσιακός σε αυτό το σημείο με 12 πόντους ο Αουρέλ Ελεζάι.

Κυρίαρχος και δεύτερο
Η δεύτερη περίοδος ολοκληρώθηκε με ένα επιμέρους 4-15 υπέρ του Γυμναστικού. Το ημίχρονο τελείωσε με 12-32. Κώστας Σεριανάι και Στέφανος Μήτσιος ανέλαβαν επιθετική δράση.

Ανέβαινε και άλλο
Το συγκρότημα του Άγγελου Σαμαντά ολοκλήρωσε την 3η περίοδο με διαφορά +33. Το επιμέρους 10-23 οδήγησε στο 22-55. Οι δυο ομάδες είχαν σε αυτό το χρονικό σημείο την καλύτερη τους επιθετική επίδοση.

Στο +38
Χωρίς ιδιαίτερη..ευστοχία κυμάνθηκε το τελευταίο 8λεπτο, το οποίο είχε ένα επιμέρους 2-7. Η συνάντηση έλαβε τέλος με σκορ 24-62, με τους Ευρυτάνες να πανηγυρίζουν ένα ακόμη «ροζ» φύλλο αγώνος.

Τα 8λεπτα
8-17, 12-32, 22-55, 24-62

Συνθέσεις Ομάδων

Πρωτέας (Χρήστος Μπάκας): Κουβέλης, Λύκος 8(1), Κοντογεώργος 2, Σταματόπουλος, Ράρρας 5(1), Αποστολόπουλος 9,  Ζαλαώρας

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Μπίκας 4, Δροσίνης Π. 1, Τομαράς 6(1), Κάππας 6, Σεριανάι Κ. 10, Μανταλιός 2, Μήτσιος 7, Ελέζι, Σεριανάι Δ.6, Μπουμπουρής 2, Δροσίνης Γ. 2, Ελεζάι 16

Διαιτητής: Μάρκ Κιαφγοβάντα(Ανατολικής Στερέας& Εύβοιας)
Κριτής: Νίκος Καλαντζής(Ανατολικής Στερέας& Εύβοιας)














Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος,
Φωτογραφίες: Γιάννης Μπουμπουρής