Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Κρίκελλο-Α.Π. Καρπενήσι 2002 4-1

Το 3 στα 3 έκανε το Κρίκελλο, το οποίο επικράτησε με 4-1 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 1. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 1ου υποομίλου της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Το Κρίκελλο του Νίκου Κατσιάρη ήταν αρκετά καλό για ένα ακόμη παιχνίδι και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση της νίκης. Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκε δυο φορές ο Νίκος Γιαννακόπουλος και από μια οι: Σωτήρης Αγγελακόπουλος και Μπάμπης Μπεσλεμές. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει όλα τα γκολ των «ροσονέρι» στον πρώτο γύρο. Ο Κεραυνός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 5 βαθμούς, έχοντας αρχίσει και με -4.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα μείωσε με πολύ ωραίο γκολ του Γιάννη Τσούκα, όμως η ηλικιακή διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων ήταν εμφανής. Οι μικροί της Ακαδημίας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, βελτιώνονται συνεχώς και το μέλλον τους ανήκει. Οι πιτσιρικάδες παρέμειναν στους τρεις βαθμούς, έχοντας και ματς λιγότερο.
Ο Κεραυνός θα αγωνιστεί για την 4η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 3 Ιουνίου, ενώ η Ακαδημία θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΚ την Κυριακή 4 του μηνός.

Βροχερό ματς
Η μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε υπό βροχή και παρουσία μόλις 5-10 θεατών.

3Χ3
Το Κρίκελλο έκανε το 3 στα 3 και πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία, διεκδικώντας μετά από χρόνια τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ντεμπούτο Παπαρούπα


Ο δεύτερος βοηθός Νίκος Παπαρούπας(Φωτογραφία) έκανε ντεμπούτο στην Ευρυτανία. Άνηκε μέχρι πρόσφατα στην δύναμη της ΕΠΣ Θράκης.

Το μέλλον δικό της
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα έχει περίσσιο ταλέντο και το μέλλον ανήκει στους μικρούς του. Αποτελεί βασικό «τροφοδότη» των ομάδων της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και η δουλειά που γίνεται από τους προπονητές της είναι εξαιρετική.

Αντίπαλος ο Τσάρας


Την πρώην του ομάδα αντιμετώπισε ο Γιάννης Τσάρας(Φωτογραφία) του Κεραυνού.

Πρώτο Κ. Βλάχου-Έπαιξε ο Π. Βλάχος














Ντεμπούτο με πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο νεοαποκτηθέντας Κώστας Βλάχος(Φωτογραφία αριστερά) του Κρικέλλου. Πρώτη φετινή παρουσία και για τον Πάνο Βλάχο(Φωτογραφία δεξιά).

Α΄ Μέρος

Προβάδισμα ενός γκολ
Το Κρίκελλο προηγήθηκε με 2-0 και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 δεν το έβαλε κάτω και μείωσε σε 2-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η ευφυΐα του Σωτήρη


Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό, όταν ο Σωτήρης Αγγελακόπουλος(Φωτογραφία) εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος, αφού δεν κατάφεραν οι αμυνόμενοι να απομακρύνουν.





Δεύτερο Γιαννακόπουλου


Οι Κρικελλιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 21ο λεπτό με «δράστη» τον Νίκο Γιαννακόπουλο(Φωτογραφία), ο οποίος πλάσαρε ιδανικά μετά τη μπαλιά του Σωτήρη Αγγελακόπουλου.





Το..έχει ο Τσούκας


Ένα ακόμη όμορφο γκολ πέτυχε ο ταλαντούχος Γιάννης Τσούκας(Φωτογραφία). Μείωσε για την Ακαδημία σε 2-1 στο 42ο λεπτό με εξαιρετική σέντρα-σουτ.




Οι καλύτερες φάσεις
12΄: Κόρνερ του Αγγελακόπουλου από αριστερά, κεφαλιά του Βλάχου Κ. απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Νικοπολίδης.
17΄: Ο Αγγελακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, οι αμυνόμενοι δεν κατάφεραν να διώξουν στο πρώτο δοκάρι, με την μπάλα να περνά την γραμμή(1-0).
21΄: Ο Αγγελακόπουλος έκανε μπαλιά στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος με όμορφο πλασέ από δεξιά σημείωσε το 2-0.
23΄: Προσωπική προσπάθεια και σουτ του Γιαννακόπουλου έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη.
40΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούκα από αριστερά πέρασε πάνω από το τέρμα του Κουτσιαύτη.
42΄: Ο Τσούκας με όμορφη σέντρα-σουτ από δεξιά «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα(2-1).

Β΄ Μέρος

Καλύτερος ο Κεραυνός
Την ανωτερότητα του επιβεβαίωσε στο δεύτερο μέρος το Κρίκελλο, το οποίο σκόραρε δυο φορές και έφτασε στο τελικό 2-1.

Επεμβάσεις Νικοπολίδη


Δυο όμορφες αποκρούσει στο 51΄ και στο 58΄ σε ισάριθμα σουτ του Σωτήρη Αγγελακόπουλου έκανε ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας Κώστας Νικοπολίδης(Φωτογραφία).


Διαφορά ασφαλείας με Χ. Μπεσλεμέ


Οι «ροσονέρι» έφτασαν στο 3-1 με τον Μπάμπη Μπεσλεμέ(Φωτογραφία). Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός σκόραρε στο 56΄ μετά την τροφοδότηση του Κώστα Βλάχου, φτάνοντας τα δυο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.




Διαστάσεις θριάμβου
Οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν και σε ένα ακόμη γκολ. Ο Νίκος Γιαννακόπουλος στο 63ο λεπτό δέχτηκε την σέντρα του Λευτέρη Σαρρή και με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα.





Ακύρωση ως οφσάιντ


Ο Νίκος Γιαννακόπουλος σκόραρε στο 69ο λεπτό, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό Στέλιο Σώμαλη(Φωτογραφία).

Συμμετοχή Τσιόβολου


Την πρώτη του φετινή παρουσία έκανε ο Γιώργος Τσιόβολος(Φωτογραφία) του Κρικέλλου.

Οι καλύτερες φάσεις
51΄: Σουτ του Αγγελακόπουλου απέκρουσε έξοχα ο Νικοπολίδης και στην επαναφορά ο Γιαννακόπουλος σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Ακαδημίας.
56΄: Ο Βλάχος Κ. τροφοδότησε με μπαλιά τον Μπεσλεμέ Χ., που πλάσαρε ιδανικά στην δεξιά γωνία του Νικοπολίδη, κάνοντας το 3-1.
58΄: Πλασέ του Αγγελακόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Νικοπολίδης.
63΄: Σέντρα του Σαρρή Ε. από αριστερά, κεφαλιά του Γιαννακόπουλου κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα(4-1).
76΄: Προσωπική προσπάθεια και σουτ του Τόλη Α. έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κρικέλλου.
79΄: Ο Μπεσλεμές Σ. εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Γιαννακόπουλος μετά από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας πλάσαρε και ο Νικοπολίδης μπλόκαρε.

Κίτρινες Κάρτες
-
Διακριθέντες
Κρίκελλο: Γιαννακόπουλος, Βλάχος Κ. ,Αγγελακόπουλος, Μπεσλεμές Χ.
Α.Π. Καρπενήσι 2002: Οικονόμου, Τόλης Α., Νικοπολίδης

Συνθέσεις Ομάδων

Κρίκελλο (Νίκος Κατσιάρης): Κουτσιαύτης, Μπούρας, Μπεσλεμές Σ., Τσάρας, Τσιμιτσέλης Αν.(64΄ Τσιόβολος), Σαρρής Ε., Βλάχος Π.(70΄ Σαρρής Α.), Βλάχος Κ., Γιαννακόπουλος, Αγγελακόπουλος, Μπεσλεμές Χ.

Α.Π. Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου& Χρήστος Καλαμπάκας): Νικοπολίδης, Γαλανός(25΄ Τριανταφυλλόπουλος), Παπανικολάου(64΄ Μπουμπουρής Π.), Μπίκας Β., Καραμπάς, Τόλης Α., Μπομποτσιάρης(52΄ Τόλης Ν.), Οικονόμου, Καμαρέτσος(65΄ Μπίκας Π.), Κελεσίδης(46΄ Ανδρέου), Τσούκας(64΄ Μπουμπουρής Ε.)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Νίκος Παπαρούπας(ΕΠΣ Ευρυτανίας)































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος