Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Παμπαίδες: Αναγέννηση Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας 0-20 α.α.


«Μάταια» ταξίδεψε για την Λαμία ο παμπαιδικός Άτλαντας, καθώς η γηπεδούχος Αναγέννηση Λαμίας δεν κατήλθε να αγωνιστεί. Ο αγώνας κατοχυρώθηκε με 0-20 άνευ αγώνος υπέρ της Ευρυτανικής ομάδας, με τους γηπεδούχους να μηδενίζονται από το ματς αυτό.  Συνεπώς τα εντυπωσιακά παιδιά του Άγγελου Σαμαντά έφτασαν τους 15 βαθμούς(7 νίκες-1 ήττα).
Το ματςεπρόκειτο να αρχίσει στις 17:00 στο ΔΑΚ Λαμίας για τα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση, καθώς είθισται οι φιλοξενούμενοι να μην κατέρχονται να αγωνιστούν και όχι οι γηπεδούχοι
Όπως αναγράφηκε χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνος: «Η ομάδα του Γ.Σ. Αναγέννησης Λαμίας δεν παραβρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο την προκαθορισμένη ώρα του αγώνα.»
Την επόμενη(10η) αγωνιστική ο Άτλας υποδέχεται στο μεγάλο ντέρμπι τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη και με νίκη +9 κατακτά την πρωτιά του ομίλου. Η Αναγέννηση θα παίξει εκτός έδρας με τον Άρη Σπερχειάδας.

Συνθέσεις Ομάδων

Αναγέννηση Λαμίας (Χρήστος Τσακωνίτης): -

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Μπίκας, Κατσαρός, Δροσίνης Π., Κάππας, Σεριανάι Κ., Μήτσιος, Ελέζι, Σεριανάι Δ., Μπουμπουρής, Δροσίνης Γ., Ελεζάι

Διαιτητής: Αντώνης Πατάγιας(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτής: Δημήτρης Γλωσσόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)