Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Αποκλειστικές επιλογές στον Stoiximan για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός & το Εφές-Ολυμπιακός


Δυο σπουδαίεες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα πρόκειται για τον ημιτελικό κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός και για τον αγώνα της Euroleague Εφές-Ολυμπιακός. Η εταιρία Stoiximan έχει ετοιμάσει αρκετές αποκλειστικές επιλογές.
Για τον αγώνα κυπέλλου προσφέρεται 0% γκανιότα στην αγορά "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης, 220 και πλέον ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις και ασφάλεια τις καθυστερήσεις.

Σχετικά με τον σημερινό ημιτελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακός μπορείτε να βρείτε στον Stoiximan τις παρακάτω αποκλειστικές επιλογές
Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι
Να κριθεί στα πέναλτι
Τρόπος Πρόκρισης AEK
Τρόπος Πρόκρισης Oλυμπιακός
Καταλογισμός Πέναλτι
ΑΕΚ Προσπάθειες προς την εστία
Ολυμπιακός Προσπάθειες προς την εστία
ΑΕΚ - Κατοχή μπάλας
Αριθμός Αλλαγών (90 λεπτά)
Συνολικά Φάουλ
Σκόρερ από τον πάγκο
Γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (Μάνταλος, Πατίτο Ροντρίγκεζ, Μπακασέτας)
Γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (Τσόρι Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Καρντόζο)

Παίξε σε μια από τις αγορές (Ημίχρονο/Τελικό ή Ακριβές Σκορ) πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός (26/4/17) και σε περίπτωση που σημειωθεί γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, θα σου επιστραφεί το πρώτο σου στοίχημα (εφόσον αυτό διευθετηθεί ως χαμένο) σε αυτές τις αγορές.

Για το αποψινό παιχνίδι της Εφές με τον Ολυμπιακό προσφέρεται 0% γκανιότα στην αγορά "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης, 150 και πλέον ειδικά στοιχήματα και επιστροφή χαμένου πονταρίσματος αν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδειχθεί ο Ερτέλ ή ο Σπανούλης.

Παίξε στην αγορά Πρώτος Σκόρερ (Παίκτες) στον αγώνα Εφές - Ολυμπιακός (26/4/2017) και σε περίπτωση που πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδειχθεί ο Βασίλης Σπανούλης ή ο Τομά Ερτέλ, θα σου επιστραφεί το πρώτο σου στοίχημα στην αγορά εφόσον αυτό είναι χαμένο, μέχρι και το ποσό των 50€.