Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Με λάμψη Γιαννάκη η τελετή απονομών του πρωταθλήματος Δημοτικών(Φωτορεπορτάζ)


Ύστερα και από το πέρας των τελικών πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των νικητών του 3ου πρωταθλήματος Δημοτικών Σχολείων. Η όλη διαδικασία έγινε παρουσία πληθώρας κόσμου και υπό την λάμψη της τεράστιας προσωπικότητας της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Γιαννάκη, που τίμησε την ημέρα των τελικών με την παρουσία του.
Παρόντες και επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν επίσης οι: Άρης Τασιός(Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας), Νίκος Σουλιώτης(Δήμαρχος Καρπενησίου) και Ταξιάρχης Κουτρομάνος(Αντιδήμαρχος Καρπενησίου, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού).
Στα κορίτσια οι Αμαζόνες κατέκτησαν για ακόμη μια χρονιά την πρώτη θέση, ενώ δεύτερα ήταν τα Black Girls. Στα αγόρια πρώτοι ήταν οι Rockets, δεύτεροι οι Τρελοί, τρίτη η Dream Team, τέταρτοι οι Warriors και 5η η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.  Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής, ενώ η Ακαδημία βράβευσε τον κ. Γιαννάκη με το αναμνηστικό να παραδίδει σε αυτόν η Αλεξάνδρα Γιόγιου.
Το Δ.Σ. της διοργανώτριας Π.Α.Κ. ευχαριστεί όσους βοήθησαν να έρθει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία η διοργάνωση από την αρχή έως το τέλος και υπόσχεται να συνεχίσει με ανάλογες δράσεις.

























Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος
Περισσότερες πληροφορίες: www.panevrytaniki.wordpress.com