Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Παρουσία Παναγιώτη Γιαννάκη οι τελικοί των Δημοτικών

 












Ο «δράκος» του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης θα δώσει το παρών στους τελικούς του 3ου Πρωταθλήματος Δημοτικών Σχολείων, το οποίο διοργανώνει με επιτυχία η Π.Α.Κ. για ακόμη μια χρονιά.
Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Κ. αποδέχτηκε την πρόταση του Ευρυτανικού συλλόγου και θα διαμείνει στο Montana. Η παρουσία μιας τέτοιας σπουδαίας προσωπικότητας θα δώσει άλλη αίγλη στην ημέρα των τελικών, οι οποίο θα διεξαχθούν το Σάββατο 29 Απριλίου.
Αντίπαλοι στον Μικρό Τελικό των αγοριών(17:00) θα τεθούν η Dream Team με τους Golden State Warriors,στον τελικό των κοριτσιών(18:00) οι Black girls με τις Αμαζόνες και στον τελικό των αγοριών(19:30) οι Τρελοί με τους Houston Rockets.  Στις 19:00 θα υπάρξουν διαγωνισμοί βολών και τριπόντων. Μετά την λήξη του μεγάλου τελικού των αγοριών θα πραγματοποιηθούν οι απονομές από τον κ. Γιαννάκη.
Οι φετινοί τελικοί θα πραγματοποιηθούν στη σκιά μιας τεράστιας απώλειας ενός νέου και σπουδαίου παιδιού της περιοχής μας για αυτό και την ημέρα των τελικών θα υπάρχει έξω από το γήπεδο, πάγκος στον οποίο ως εισιτήρια για την εκδήλωση θα πωλούνται βραχιολάκια με ένα μήνυμα που πέρασε σε όλους μας αυτός ο πάρα πολύ σπουδαίος χαρακτήρας. Η τιμή του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Πηγή: www.panevrytaniki.wordpress.com