Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Φινάλε γοήτρου για τους εξαιρετικούς παίδες της Π.Α.Κ.


Η πολύ καλή πορεία της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης στο παιδικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται. Το συγκρότημα του Φώντα Ζαχαρόπουλου αντιμετωπίζει για 3η φορά φέτος την Αναγέννηση Λαμίας. Η Π.Α.Κ. κατάφερε να προκριθεί στην 2η φάση, διαθέτοντας περίσσιο ταλέντο.
Η αδιάφορη εξ αναβολής συνάντηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Απριλίου στο ΔΑΚ Λαμίας, θα αρχίσει στις 2 και είναι στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της 2ης φάσης(Β΄ Όμιλος) του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. Θα σφυρίξουν ο κ. Κιαφγοβάντα και η κ. Ζαφείρη.
Η Ευρυτανική ομάδα θα αγωνιστεί περίπου μετά από 40 ημέρες. Έχει δυο ήττες στο γήπεδο από Ιτέα και Μώλο, μια στα χαρτιά από την Μαλεσίνα, ενώ επιβλήθηκε με τον ίδιο τρόπο του Εσπέρου. Η Αναγέννηση του Κώστα Κουμπούρα έχει απολογισμό δυο νίκες(1 στα χαρτιά) και δυο ήττες.  Οι δυο ομάδες είχαν μοιραστεί στην 1η φάση τις νίκες. Η Π.Α.Κ. επιβλήθηκε στην Λαμία με 47-50 και η Αναγέννηση στο Καρπενήσι με 45-50, κερδίζοντας οριακά την 2η θέση. Ο τίτλος του παιδικού πρωταθλήματος κατέληξε στον Γ.Σ. Ιτέας, που νίκησε στον τελικό την Παναγίτσα.

Δυο εκκρεμότητες
Δεν έχουν οριστεί τα παιχνίδια Π.Α.Κ.-Λοκρός Αταλάντης και Λοκρός Αταλάντης-Αναγέννηση Λαμίας. Πιθανόν  ωστόσο το πιο πιθανό είναι να μην διεξαχθούν οι δυο συναντήσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ
Β΄ Φάση(Β΄  Όμιλος)
7η αγωνιστική
Αναγέννηση Λαμίας-Π.Α.Κ. ΔΑΚ Λαμίας 8-4-2017 14:00
Διαιτητές: Μάρκ Κιαφγοβάντα& Μαρία Ζαφείρη(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Διονύσης Αναγνώστου-Κώστας Κονδυλόπουλος-Δημήτρης Γλωσσόπουλος
(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)