Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Πλειάδα μεταλλίων για τον Α.Σ. TΚΝ Ευρυτανίας στην Βουλγαρία


Νέες διακρίσεις, αυτήν την φορά εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στην Βουλγαρία σημείωσε ο «εθισμένος» σε αυτές Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας. Το διήμερο 4 και 5 Μαρτίου συμμετείχε στο 4ο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Sofia Open G1. Ο συνολικός απολογισμός των «μικρών» και των πιο «μεγάλων» μελών του Ευρυτανικού συλλόγου 3 χρυσά, 5 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια(Σύνολο 10).
Την πρώτη ημέρα η Ειρήνη Σταικούρα(-55 Β Cadets) κατέκτησε την 1η θέση(χρυσό μετάλλιο), η Λαμπριάννα Βίγλη(-55 Β Junior) και η Αλεξάνδρα Σδούγα(-47 Cadets) το αργυρό μετάλλιο, ενώ το χάλκινο κατέκτησε η Κωνσταντίνα Αρωνιάδα(-44 Β).
Την δεύτερη ημέρα στην κατηγορία Β  η Μαρία Κονιαβίτη, η Ανδρονίκη Μπαρμπούτη ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, ενώ το αργυρό κέρδισαν οι: Καλλιόπη Τρίκκα, Χαράλαμπος Μπαρμπούτης και Αγάπη Κακαβιά. Ο Ηλίας Τρίκκας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Και τα 6 μικρά παιδιά του Α.Σ. Ευρυτανίας κέρδισαν μετάλλιο.
Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές Νίκος και Σταύρος Ζαρμακούπης, ο Πρόεδρος Κώστας Κονιαβίτης και αρκετοί γονείς αθλητών-τριών. Αξίζει να αναφερθεί πως ο σύλλογος αναδείχτηκε 3ος στην βαθμολογία μεταξύ 31 συλλόγων όλη της Ευρώπης στην γενική κατάταξη children 1 και children 2 της κατηγορίας Β.











Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος