Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Νίκη με μεγάλη διαφορά ψάχνει ο Άτλαντας-Υποδέχεται την Μούτα


Τελευταίο εντός έδρας ματς δίνει ο Άτλαντας, ο οποίος επιστρέφει μετά από αρκετό διάστημα σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Οι Ευρυτάνες υποδέχονται την Μούτα Δομοκού.
Η εξ αναβολής αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άτλαντας του Δημήτρη Λερογιάννη θα επιχειρήσει να κάνει ένα μικρό «θαύμα» και να επικρατήσει με διαφορά του αντιπάλου του, ώστε να ευνοηθεί σε ενδεχόμενες περιπτώσεις ισοβαθμιών. Το έργο της ομάδας του Καρπενησίου είναι αρκετά δύσκολο και η εντός έδρας απώλεια από την Αναγέννηση Λαμίας αποδεικνύεται αρκετά καθοριστική.
Ο Δομοκός ταξιδεύει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο Καρπενήσι(Επικράτησε της Π.Α.Κ.) και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση του στην επόμενη φάση. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Ρήγα με απολογισμό τρεις νίκες και μόλις μια ήττα ισοβαθμεί στην 1η θέση, μαζί με την Αναγέννηση.
Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν ο Θανάσης Χουσιάδας και ο Αντώνης Πατάγιας. Στην συνάντηση του πρώτου γύρου η Μούτα είχε επικρατήσει με +19 και συγκεκριμένα με 55-36.
Μια ημέρα μετά είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της Μούτα με την Π.Α.Κ. Η 1η φάση όσον αφορά τον Δ΄ Όμιλο θα ολοκληρωθεί με τα παιχνίδια Αναγέννηση Λαμίας-Π.Α.Κ. και Αναγέννηση Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(4ος Όμιλος)

8η αγωνιστική

Γ.Σ. Άτλας-Μούτα Δομοκού Κλειστό Καρπενησίου 11-3-2017 17:00
Διαιτητές: Αντώνης Πατάγιας& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές:  Θανάσης Γιαννόπουλος& Χρήστος Κοσμάς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)