Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Στον Δομοκό για μια καλή εμφάνιση η αδιάφορη βαθμολογικά Πανευρυτανική


Δυο εκτός έδρας παιχνίδια απομένουν για να ολοκληρώσει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα ανδρών η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης. Αρχής γενομένης θα παίξει στον Δομοκό ενάντια στην τοπική Μούτα.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Δομοκού με ώρα έναρξης τις 16:00. Είναι στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Η Μούτα του Παναγιώτη Ρήγα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για την 1η φάση, δίνοντας δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 24 ώρες. Είναι το φαβορί της συνάντησης, έχοντας μια αήττητη έδρα. Η 3αδα Μπέλλη-Πολύμερου-Κωνσταντίνου ανέβασε σημαντικά το επίπεδο του Δομοκού.
Η Πανευρυτανική της Κατερίνας Μπαλωμένου ταξιδεύει στην Φθιώτιδα με στόχο μια καλή εμφάνιση. Οι «πράσινοι» δεν έχουν κατακτήσει κάποιο «ροζ» φύλλο αγώνος και είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. Η ομάδα της Ευρυτανίας αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς με 5 αθλητές του παιδικού τμήματος και αυτό αποτελεί θετικότατο σημάδι για το μέλλον.
Το παιχνίδι θα σφυρίξουν οι: Αλέκος Κοτσιμπός και Αντώνης Πατάγιας. Πριν από μια εβδομάδα οι δυο ομάδες «κοντραρίστηκαν» στο Καρπενήσι για εξ αναβολής παιχνίδι του 1ου γύρου. Οι Δομοκίτες επιβλήθηκαν με 51-69.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)

  αγωνιστική
Μούτα Δομοκού-Π.Α.Κ. Κλειστό Δομοκού 12-3-2017 16:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός& Αντώνης Πατάγιας (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Αναστάσιος Κανδηλάρης-Διονύσης Αναγνώστου-Κώστας Κονδυλόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)