Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Βασικό θέμα το γηπεδικό και ο τελικός κυπέλλου στο συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας


Το απόγευμα της Τετάρτης 1 Μαρτίου και ώρα 18:00 συνεδρίασε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας, παρουσία του Προέδρου Γιώργου Παπαντζίμα και των: Νίκου Δροσίνη, Γιώργου Λιάγκα, Σωτήρη Διώτη, π. Ευάγγελου Φεγγούλη, Βασίλη Μπούρα, Θωμά Θεοδωρογιάννη και του υπαλλήλου Διονύση Βονόρτα. Απουσίαζαν μόνο οι: Βασίλης Κατσίκης και Πάνος Παπαδημητρίου.
Το πρώτο θέμα συζήτησης αφορούσε τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Ευρυτανίας μεταξύ Αιόλου και ΑΠΟΚ, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 15:00. Αποφασίστηκε να σταλούν προσκλήσεις σε επισήμους.
Το δεύτερο θέμα σχετιζόταν με την παρουσία παιδιών από τις δυο ακαδημίες του Καρπενησίου(Α.Π. Καρπενήσι 2002 και ΠΑΟ Καρπενησίου), στα οποία θα μοιραστεί αθλητικό υλικό, θα συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, θα εκτελέσουν χρέη ball boys, ενώ θα υπάρξει μεταξύ τους παιχνίδι επίδειξης στην ανάπαυλα.
Αποφασίστηκε να αρχίσουν οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαρτίου.
Τέλος αναλώθηκε ιδιαίτερη συζήτηση στο γηπεδικό πρόβλημα. Συστάθηκαν δυο επιτροπές, οι οποίες θα συναντηθούν με εκπροσώπους των δύο Δήμων.  Για τον Δήμο Καρπενησίου ορίστηκαν οι: Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Δροσίνης, Βασίλης Μπούρας και Δημήτρης Κουρλός, ενώ για τον Δήμο Αγράφων οι: Σωτήρης Διώτης, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, Θωμάς Θεοδωρογιάννης και Δημήτρης Κολλημένος. Στόχος φυσικά είναι η βελτίωση των υπάρχοντων εγκαταστάσεων.  Λόγος έγινε για την παραχώρηση του γηπέδου ρίψεων του αθλητικού κέντρου στην Ένωση, για το γήπεδο της Κρέντης, αλλά και για την μη έναρξη μελετών για δημιουργία γηπέδων.


Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος