Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ένσταση της ΕΠΣ Καρδίτσας-Δεν ενημερώθηκε για την αντικατάσταση Διώτη


Ένσταση κατέθεσε η ΕΠΣ Καρδίτσας, η οποία αποκλείστηκε στην κατηγορία των νέων με 1-2 από την ΕΠΣ Άρτας. 
Σύμφωνα πάντως με όσα έχουν γίνει γνωστά η ένσταση της ΕΠΣ Καρδίτσας αφορά την αλλαγή του διαιτητή του αγώνα Κώστα Διώτη που είχε ανακοινωθεί από την ΕΠΟ με άλλον και ο οποίος μάλιστα είχε σφυρίξει αμέσως νωρίτερα τον προημιτελικό των Παίδων μεταξύ των Ενώσεων της ΕΠΣ Άρτας και της ΕΠΣ Εύβοιας.
 Διαιτητής του παιχνιδιού είχε αρχικά οριστεί ο κ. Διώτης από την ΕΠΣ Ευρυτανίας. Όμως ο συγκεκριμένος διαιτητής δήλωσε κώλυμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή τον αγώνα να σφυρίξει ο κ. Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας. Η ΕΠΣ Καρδίτσας όμως πριν αρχίσει ο αγώνας των Νέων κατέθεσε ένσταση για κακό ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ, βασιζόμενη στο ότι έγινε αλλαγή διαιτητή χωρίς να υπάρξει ενημέρωση και επειδή τον αγώνα διεύθυνε ο ίδιος διαιτητής, που πριν είχε σφυρίξει τον αγώνα των Παίδων μεταξύ ΕΠΣ Εύβοιας και ΕΠΣ Άρτας.

Η ΕΠΣ Άρτας εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει
Σε σχέση με την ένσταση για κακό ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ που κατέθεσε πριν την έναρξη του αγώνα των Μικτών Ομάδων Νέων η ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ [Ενέργεια που καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή αφού αφορά αθλητές -μικρά παιδιά.] Δεν θέλουμε να αναφερθούμε  στον διαιτητή του αγώνα  όσον αφορά το  παιχνίδι ούτε να κάνουμε διαιτητικές κρίσεις. Θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι  η ομάδα Νέων της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ κέρδισε και προκρίθηκε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας  ΔΙΚΑΙΑ-ΜΑΓΚΙΚΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ.
 Υ.Γ 1 Με όποιον δάσκαλο καθίσεις… τέτοια γράμματα θα μάθεις.
 Υ.Γ 2 Μην ξεχάσετε να βάλετε το ΜΑΡΤΑΚΙ σας.

Πηγή: www.karditsalive.net, www.artagoal.gr