Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο φινάλε της Π.Α.Κ.


Φινάλε στις επίσημες υποχρεώσεις για το ανδρικό τμήμα της Π.Α.Κ., η οποία αντιμετωπίζει στην Λαμία την γηπεδούχο Αναγέννηση.
Η εξ αναβολής αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στο ΔΑΚ Λαμίας, θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι και είναι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Σαμαράς και Πατάγιας.
Η Αναγέννηση του Κώστα Κουμπούρα έχει κάνει μια αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρόκριση της και φέτος στην επόμενη φάση, στην οποία θα διεκδικήσει την άνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ. Συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία, διαθέτοντας φοιτητές και αρκετούς «μικρούς» από τα τμήματα υποδομής. Θέλει μόνο νίκη, ώστε να κάνει πιο εύκολη την ζωή της για τον αγώνα της επόμενης ημέρας με τον Άτλαντα.
Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης της Κατερίνας Μπαλωμένου «εγκλιματίζει» σε επίπεδο ανδρών αρκετούς αθλητές του παιδικού τμήματος και το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί ευχάριστη είδηση. Βαθμολογικά οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι το αξιόλογο και θα παίξουν όπως και στον Δομοκό χωρίς άγχος, ολοκληρώνοντας τα παιχνίδια για την φετινή περίοδο.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Αναγέννηση, η οποία μετρά 3 στα 3 ενάντια στην Ευρυτανική ομάδα την τελευταία 2ετια είχε επικρατήσει με 44-56. Προπονητής της τότε ήταν ο Νώντας Μπλουχάρης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(4ος Όμιλος)

8η αγωνιστική

Αναγέννηση Λαμίας-Π.Α.Κ. ΔΑΚ Λαμίας 18-3-2017 14:00
Διαιτητές: Γιώργος Σαμαράς& Αντώνης Πατάγιας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Διονύσης Αναγνώστου-Ιωάννα Παπαματθαίου(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)