Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Πρώτη κουβέντα για το 7ο τουρνουά μπάσκετ-Νέα συνάντηση την Δευτέρα 20/3


Πραγματοποιήθηκε παρουσία λιγοστών συμμετεχόντων  η πρώτη ανεπίσημη συζήτηση για το 7ο τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου. Η ανοιχτή συνάντηση διεξήχθη την Δευτέρα 13/3 λίγο μετά τις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου υπό τον συντονισμό του «μπασκετικού» αρμόδιου Αντιδημάρχου για θέματα αθλητισμού Ταξιάρχη Κουτρομάνου.
Το παρών έδωσαν επίσης οι φίλοι-αθλητές του μπάσκετ και εκπρόσωποι των ομάδων: Δημήτρης Λερογιάννης, Λουκάς Καρανίκας, Βασίλης Τσιώλης, Θανάσης Χουσιάδας(Διαιτητής), Λάμπρος Κολοκώτσιος, π. Κωνσταντίνος Λιάπης, Γιάννης Πανόπουλος και Δημήτρης Κολλημένος.
Ακούστηκαν ορισμένες ανεπίσημες προτάσεις για την παρουσία «ξένων»  αθλητών και ομάδων με μη Ευρυτάνες στην διοργάνωση, χωρίς να παρθεί κάποια επίσημη απόφαση. Το τουρνουά αναμένεται να ξεκινήσει την Δευτέρα 24 Απριλίου και η κλήρωση να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου. Ανακοίνωση για την έναρξη δηλώσεων συμμετοχής θα υπάρξει την επόμενη βδομάδα. Οι δηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 7 Απριλίου.
Αποφασίστηκε επίσης να υπάρξει νέα ανοιχτή συνάντηση την Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 15:30 στον ίδιο χώρο, όπου εκπρόσωποι των ομάδων θα μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ώστε να οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την διοργάνωση.