Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ψάχνει το «θαύμα» του +23 στην Λαμία ο Άτλαντας


Ο προ διετίας πρωταθλητής της κατηγορίας Άτλας πολύ δύσκολα θα καταφέρει να συνεχίσει στην επόμενη φάση ανόδου, όμως θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες στο εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Λαμίας.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου στο ΔΑΚ Λαμίας, ξεκινώντας στις 13:00. Με αυτόν ολοκληρώνεται ο 4ος Όμιλος και οριστικοποιείται και μαθηματικά το 2ο «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, με τον Δομοκό να έχει ήδη προκριθεί. Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Ευαγγελόπουλος και Ζάχος.
Η Αναγέννηση θα δώσει δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για το διήμερο. Εφόσον κάνει δυο νίκες η ομάδα του Κώστα Κουμπούρα προκρίνεται ως 1η στην 2η φάση, ενώ με νίκη του Σαββάτου επί της Π.Α.Κ. αρκείται ακόμη και με ήττα με -22 από τον Άτλαντα. Εφόσον ηττηθεί από την Πανευρυτανική ο νικητής του ματς της Κυριακής θα πάρει την πρόκριση.
Ο Γ.Σ. Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη έδειξε χαρακτήρα με την Μούτα Δομοκού, διατηρώντας τις λιγοστές ελπίδες για πρόκριση. Η ομάδα του Καρπενησίου θέλει νίκη με +23, ώστε να προκριθεί ως 2η σε τριπλή ισοβαθμία και έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο.
Το παιχνίδι του πρώτου γύρου έληξε υπέρ των Φθιωτών με 53-64 και αποδείχτηκε όπως έδειξε η συνέχεια «καταδικαστικό» για τον Άτλαντα, ο οποίος διαθέτει φέτος ένα αρκετά «βαθύ» ρόστερ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(4ος Όμιλος)

10η  αγωνιστική

Αναγέννηση Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας ΔΑΚ Λαμίας 19-3-2017 13:00
Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος& Γιώργος Ζάχος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Διονύσης Αναγνώστου-Αναστάσιος Κανδηλάρης-Νίκος Καλαντζής(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)