Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Κορίτσια: ΓΕΛ Άσπρων Σπιτιών-ΓΕΛ Καρπενησίου 2-0


Το Γενικό Λύκειο Άσπρων Σπιτιών επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου όσον αφορά τα κορίτσια.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς και άρχισε στις 13:00. Ήταν στα πλαίσια της 1ης φάσης του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων.
Το ΓΕΛ Άσπρων Σπιτιών του Δημήτρη Γουγούση έφτασε στην νίκη-πρόκριση με ένα «καθαρό» σκορ, κυριαρχώντας ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ. Τα κορίτσια του Χρήστου Αρμάγου ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στο πρώτο σετ του παιχνιδιού, όπου έφτασαν τους 19 πόντους.
Οι πρωταθλήτριες Βοιωτίας συνεχίζουν την πορεία τους στον θεσμό, αντιμετωπίζοντας ένα ακόμη Λύκειο της Στερεάς Ελλάδας, ενώ οι πρωταθλήτριες Ευρυτανίας ανανέωσαν το αθλητικό ραντεβού τους για του χρόνου.

Πως πήρε το τρόπαιο
Το ΓΕΛ Άσπρων Σπιτιών είχε επιβληθεί στον τελικό του ΓΕΛ Σχηματαρίου στο κλειστό της Αλιάρτου. Στην Φθιώτιδα το ΓΕΛ Λιβανατών κατέκτησε την πρωτιά και στην Εύβοια το ΓΕΛ Κανήθου.

Μόνιμη πρωταθλήτρια
Το Λύκειο του Καρπενησίου είναι μόνιμη πρωταθλήτρια της Ευρυτανίας, όμως δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει στην 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Τα σετ
25-19, 25-12

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Άσπρων Σπιτιών (Δημήτρης Γουγούσης): Ζερβάκου, Ιωάννου, Ξυλά, Ρήγα, Νικομάνη, Καρβούνη, Κόκκινου, Μαργαρίτη, Ράπτη, Σωτηρίου, Σιατήρα, Χασμπάλα

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Ανδρεάκη, Καββαδία, Γυφτομήτρου, Τσιουγκρή, Ρεσίτη, Κολαζά, Τσιώλη, Καγκαρά(λ), Μακρή, Γιαννιώτη, Δροσίνη, Αλεξίου

Διαιτητές: Σταύρος Τσόκανος & Θανάσης Ορκόπουλος
Κριτής: Γιώργος Φάσσας