Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Αγόρια: ΓΕΛ Άσπρων Σπιτιών-ΓΕΛ Γρανίτσας 2-0


Και στα αγόρια το Γενικό Λύκειο Άσπρων Σπιτιών πήρε την νίκη, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη 23 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς, ξεκινώντας στις 14:00. Διεξήχθη στα πλαίσια της 1ης φάσης του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος λυκείων.
Οι πρωταθλητές Βοιωτίας του Δημήτρη Γουγούση έχοντας στις τάξεις τους πληθώρα αθλητών με παρουσίες σε επίσημα πρωταθλήματα με 25-12 στο πρώτο σετ και με 25-16 στο δεύτερο έφτασαν στο θετικό για αυτούς αποτέλεσμα. Οι Ευρυτάνες του Γιάννη Τσιουκανάρα είχαν πολύ αξιόμαχη παρουσία για ακόμη μια φορά. Συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα απομακρυσμένο και ορεινό σχολείο χωρίς επίσημους αγώνες πετοσφαίρισης έκαναν πολύ καλή εμφάνιση.
Οι νικητές προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, όπου έχουν βλέψεις για συνέχεια στην πορεία τους, ενώ με ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσε την παρουσία του ΓΕΛ Γρανίτσας.

Ενθαρρυντική εικόνα
Το ΓΕΛ Γρανίτσας είχε σαφώς καλύτερη παρουσία από το περυσινό αγώνα με το 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας, όπου είχε ηττηθεί με 2-0 σετ(25-10, 25-5). Κατέκτησε το τρόπαιο στην Ευρυτανία για 3η φορά την τελευταία 5ετια(Δυο φορές υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Τσιουκανάρα και μια με τον Γιώργο Καραγκούνη).

Μέλη του Γ.Σ. Αντίκυρας
Σχεδόν όλοι οι αθλητές των νικητών αγωνίζονται στον Γ.Σ. Αντίκυρας, ο οποίος έχει σημαντικές επιτυχίες υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Γουγούση.

Η νίκη στον τελικό
Οι πρωταθλητές Βοιωτίας είχαν επιβληθεί στον «εσωτερικό» τελικό, ο οποίος έγινε στην Αλίαρτο του ΕΠΑΛ Θήβας. Στην Φθιώτιδα το 1ο ΓΕΛ Λαμίας κατέκτησε τον τίτλο και στην Εύβοια το 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας.

Τα σετ
25-12, 25-16

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Άσπρων Σπιτιών (Δημήτρης Γουγούσης): Ντόσκορης, Παπαδημητρόπουλος, Τσιγγενόπουλος, Σωτηρίου, Οικονόμου, Νοικοκύρης, Ζηλιαναίος, Δημόπουλος(λ), Μίστηλης, Σαμουήλ

ΓΕΛ Γρανίτσας (Γιάννης Τσιουκανάρας): Κονδύλης, Μάλλιος, Καρδαμπίκης Γ., Γεωργαλής, Σιαλμάς, Τσιαμάκης, Νταβαρίνος, Παπαδημητρίου, Διαμαντής, Καρδαμπίκης Ε., Καρυώτης

Διαιτητές: Σταύρος Τσόκανος & Θανάσης Ορκόπουλος
Κριτής: Γιώργος Φάσσας