Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Κορίτσια: ΓΕΛ Καρπενησίου-ΓΕΛ Γρανίτσας 2-0

Την πρωτιά στα κορίτσια όσον αφορά την πετοσφαίρισης κατέκτησε το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου, το οποίο επικράτησε με 2-0 σετ του αξιόμαχου Γενικού Λυκείου Γρανίτσας. Η αναμέτρηση διεξήχθη την Δευτέρα 20 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου και άρχισε στις 10:00. Επρόκειτο για τον τελικό της κατηγορίας, με το πρωτάθλημα βόλεϊ κοριτσιών να διεξάγεται φέτος με δυο σχολεία.
Το ΓΕΛ Καρπενησίου του Χρήστου Αρμάγου έχοντας στις τάξεις του αθλήτριες, οι οποίες έχουν αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚΕΛ μετά την δύσκολη κατάκτηση του πρώτου σετ «φόρτσαρε»  στο δεύτερο και έφτασε στην νίκη με «καθαρό» σκορ.
Το ΓΕΛ Γρανίτσας του Γιάννη Τσιουκανάρα είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο σετ, όπου βρέθηκε μπροστά στο σκορ, χάνοντας στις λεπτομέρειες. Εκπροσώπησε επάξια την Δυτική Ευρυτανία στον θεσμό.
Οι νικήτριες θα εκπροσωπήσουν τον νομό μας στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας Λύκειο εκτός Ευρυτανίας.

Μόνιμα πρώτο
Το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου αναδείχτηκε ξανά πρώτο στο βόλεϊ κοριτσιών. Φέτος είχαν προηγηθεί οι κατακτήσεις στο ποδόσφαιρο αγοριών και κοριτσιών και στο μπάσκετ αγοριών.

Τα σετ
27-25, 25-12

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Ανδρεάκη, Καββαδία, Γυφτομήτρου, Τσιουγκρή, Ρεσίτη, Κολαζά, Τσιώλη, Καγκαρά, Μακρή, Γιαννιώτη, Δροσίνη, Αλεξίου

ΓΕΛ Γρανίτσας (Γιάννης Τσιουκανάρας):  Τσιαμπόκαλου, Σιαλμά, Καρδαμπίκη, Κουτσοθανάση, Παλιούρα, Ρεσίτη

Διαιτητές: Γιώργος Καραγκούνης & Δημήτρης Δημόπουλος
Κριτές: Βίβιαν Πασσά & Βίκυ Γιαννοπούλου 






























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος