Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Πήρε Καραχαλίδη, Στύλα και τον πορτιέρο Παπαβασιλείου ο Αίολος


Σε τρεις εξαιρετικές προσθήκες εκτός Ευρυτανίας ποδοσφαιριστών με θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες προχώρησε ο πρωταθλητής Αίολος, αποκτώντας τον πορτιέρο Κύρο Παπαβασιλείου και τους γνώριμους Έλβις Στύλα και Ντένις Καραχαλίδη, που κατέκτησαν πέρυσι τον τίτλο με τους «Αιολίτες».
Ο Έλβις Στυλα επέστρεψε στην ομάδα από την Κόρινθο 2006, με την οποία αγωνιζόταν στην Α΄ ΕΠΣ Κορινθίας. Ο γεννηθείς το 1995 μέσος είχε στο περυσινό πρωτάθλημα Ευρυτανίας 9 συμμετοχές και 1 τέρμα, ενώ είχε 6 συμμετοχές και 1 γκολ και στα μπαράζ ανόδου. Έχει αγωνιστεί επίσης στους Αγίους Αναργύρους και στον Αστέρα Μαγούλας.
Ο μεσοεπιθετικός Ντένις Καραχαλίδης έχει γεννηθεί το 1986 και κατέγραψε 5 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Με την ομάδα του Προφήτη Ηλία στην Ευρυτανία είχε 7 εμφανίσεις και 5 τέρματα, ενώ έπαιξε και σε τρεις αγώνες των play off ανόδου. Ο Ντένις έχει παίξει επιπλέον στις ακαδημίες της ΑΕΚ, στην Νίκη Βόλου, στην Λαμία, στην Χίο, στον Εθνικό Κατερίνης, στον Οδυσσέα Αναγέννησης, στον Εθνικό Μαλγάρων, στον Οδυσσέα Κορδελιού, στο Μακροχώρι και στον Α.Ο. Γλυφάδας.
Ο τερματοφύλακας Κύρος Παπαβασιλείου ανήκε πρόσφατα στον ΠΑΣ Πρέβεζα, ομάδα του πρώτου τοπικού της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. O 24χρονος κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και έχει επιπλέον αγωνιστεί στην Γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ U21, στην Αναγέννηση Επανωμής(Football League), στον Διγενή Λακκώματος, στον Π.Ο. Μουδανίων, στον Θερμαϊκό Πορταριάς και στον Κιλκισιακό. Η ενίσχυση της ομάδας του Σπύρου Λέντα θα συνεχιστεί.

Το δελτίο τύπου του Α.Σ. Αίολος, το οποίο υπογράφουν ο Πρόεδρος Περικλής Πλακιάς και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Λερογιάννης έχει ως εξής: «Ο Α.Σ. Αίολος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Κύρου Παπαβασιλείου, Elvis Shtylla και Ευγένιου(Ντένις) Καραχαλίδη.
Ο Κύρος Παπαβασιλείου αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Πρέβεζα αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας σε μια ιδιαίτερη νευραλγική θέση.
Οι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχουν δώσει διαπιστευτήρια και έχουν αποδείξει την αξία τους από την προηγούμενη χρονιά, καθώς αποτέλεσαν δυο από τους στυλοβάτες στην περσινή πανάξια κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα μας. Φέτος ο ELVIS αγωνιζόταν στην Α.Σ. Κόρινθος 2006 και ο Ντένις στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Καλωσορίζουμε και τους τρεις και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία. Η μεγάλη οικογένεια του Αιόλου ενώνεται ξανά με στόχο να γίνει η πρώτη Ευρυτανική ομάδα που θα αγωνιστεί στην Γ΄  Εθνική κατηγορία. Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται.»