Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Νέα πρόκληση κόντρα στην Ιτέα για τους παίδες της Π.Α.Κ.


Με τον αγώνα της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης με τον Γ.Σ. Ιτέας αρχίζει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ.
Η συνάντηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου. Θα αρχίσει στις 11:30 και είναι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της 2ης φάσης του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Η Π.Α.Κ. του Φώντα Ζαχαρόπουλου με μοναδική απουσία τον τραυματία Λάμπρο Τσιώλη ετοιμάζεται για μια ακόμη πρόκληση. Πέτυχε τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στον δυνατό Γυμναστικό.
Ο Γ.Σ. Ιτεάς του Χρήστου Μωραΐτη τερμάτισε στην πρώτη θέση του 4ου Ομίλου για την πρώτη φάση. Ήταν αήττητος, κάνοντας το 6 στα 6 και μπορεί να φτάσει ακόμη και στην κατάκτηση το τροπαίου. Ο αθλητής του Μανώλης Σανούδος αγωνίστηκε μάλιστα στο τουρνουά Χριστουγέννων με τους επίλεκτους νότου, ενώ παίχτες της ομάδας της Φωκίδας αποτελούν στελέχη των ανδρών, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Της…Αναγέννησης
Το δεύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής ημέρας θα διεξαχθεί στην Μαλεσίνα, όπου η τοπική Αναγέννηση θα υποδεχτεί μια άλλη Αναγέννηση, αυτή της Λαμίας. Αναβλήθηκε ο αγώνας του Λοκρού Αταλάντης με τον Μώλο. Ρεπό έχει ο Έσπερος Λαμίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ(Β΄ Φάση-2ος Όμιλος)

1η αγωνιστική

Αναγέννηση Μαλεσίνας-Αναγέννηση Λαμίας Κλειστό Μαλεσίνας 11-2-2017 13:00
Διαιτητές: Βασίλης Ντάνος& Κατρισιώσης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Καζάς-Ψαρά-Σταματάκης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Π.Α.Κ.-Γ.Σ. Ιτέας Κλειστό Καρπενησίου 11-2-2017 11:30
Διαιτητές: Θανάσης Χουσιάδας & Μαρία Ζαφείρη (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Χρήστος Κοσμάς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)