Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Προπονητική νίκη του Αιόλου επί της Ποταμιάς

Αίολος και Ποταμιά δεν έχουν δώσει καμία επίσημη αναμέτρηση μέσα στο 2017 και αγωνίστηκαν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.
Η ομάδα του Προφήτη Ηλία επικράτησε με 4-1. Σκόραραν οι: Ντένις Καραχαλίδης, Αποστόλης Φούκας και Πάνος Χρυσικός, ενώ ένα τέρμα μπήκε με αυτογκόλ. Για τους Μεγαλοχωρίτες το γκολ πέτυχε ο Κώστας Γιαννακόπουλος.
Ο Αίολος του Σπύρου Λέντα αγωνίστηκε ως εξής: Παπαβασιλείου, Μπόγδανος(Χρυσικός), Φούκας(Μπόνιας), Παρασκευόπουλος, Αζακάς, Ζαραβέλης, Ράικος(Τριανταφυλλόπουλος), Στύλα, Μπουμπουρής Κ.(Μπόγδανος), Νικολάου και Καραχαλίδης.
Πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση για τον τερματοφύλακα Κύρο Παπαβασιλείου και για τους: Ντένις Καραχαλίδη και Έλβις Στύλα, οι οποίοι επέστρεψαν στην ομάδα.
Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα άρχισε με τους: Μπίκα,  Φαρμάκη, Γκορόγια Γ., Μισύρη, Ζαλοκώστα Ι., Ζαγκότση, Κβελαξβίλι, Κόγια, Γιαννακόπουλο, Κωστή και Φλωράκη.
Αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν οι: Μπουμπουρής Π., Σαπούνης και Φύκας.
Το φιλικό σφύριξε ο διαιτητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Κουρλός.
Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας θα παίξουν την Κυριακή 19/2 στο γήπεδο Κερασοχωρίου με την Φραγκίστα για την αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Οι «Ποταμίτες» θα κάνουν το ρεπό τους. 


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος